Stacaravan te koop op rustig groen park, Schouwen-Duiveland

Aan de buitenrand van de camping, op een fijne beschutte kavel, staat deze nette stacaravan.

De stacaravan heeft twee slaapkamers, de ene met een tweepersoonsbed en een tussendeur naar de badkamer, de andere met twee losse bedden. In de badkamer vind je een douche, wastafel en toilet en door de keuken loop je naar het gezellige zitgedeelte, met nog een extra deur naar de tuin. Wil je het liever lekker koel houden binnen? Nou, dan zet je gewoon de airconditioning aan! In de tuin kun je heerlijk van het zonnetje genieten, het terras ligt al voor je deur. Fijn dat er ook een schuurtje staat, dat is handig voor het opbergen van bijvoorbeeld je tuingereedschap en er is nog een parkeerplaats voor de auto. 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met de stacaravanmakelaar voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij laten je deze leuke stacaravan graag zien!

Chaletpark Stern

Het chaletpark biedt 80 plaatsen, omringd door veel gras en bomen. Het gaat om onthaasten en genieten en dat valt ook meteen op door de ruime opzet van dit chaletpark.
Vanaf de camping ben je eigenlijk binnen maximaal twintig minuten in alle uithoeken van het eiland. Het strand is zelfs nog dichterbij. Dus kom je voor het fietsen, wandelen, naar het strand gaan, de gezelligheid op het parkje en ook voor je rust? Dan hebben wij de perfecte uitvalsbasis gevonden!

Jaarhuur & info

Chaletpark Stern is geopend van half maart t/m eind oktober.
De kavelgrootte is 135 m2 en de huur bedraagt € 2.452,60,-. Dit is inclusief de toeristenbelasting en een gedeelte van het verbruik. Huisdieren zijn welkom en wifi is aanwezig.

Alle kenmerken

Merk-type:
Tudor Harlequin
Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Enkelglas
Afmetingen:
10 x 3 meter
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
3e na laatste buitenrand
Oppervlakte kavel ±:
135 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.453
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Park de Stern
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel