Stacaravan te koop in Renesse, Zeeland

Op familie camping Siblu De Oase is een mooi plekje gecreëerd in Franse sferen aan de Zeeuwse riviera. Hier is vorig jaar deze IRM Aventura geplaatst met een mooie overdekte veranda en ruim tuinhuis die het plaatje compleet maken. Als je de stacaravan binnenstapt valt het op dat het heel modern en licht is en voorzien van alle luxe die je nodig hebt om met plezier te recreëren. 

De stacaravan heeft een middenkamer indeling met een ingebouwde bedbank, een compleet uitgeruste keuken met onder andere een koel-vriescombinatie, gasfornuis en afzuigkap. De eetkamertafel heeft een ingebouwd verlengstuk, wat ruimte bespaart maar heel praktisch is met meerdere personen.
De drie slaapkamers met ruime bedden zijn uitstekend. De badkamer met douche, toilet en wastafel ziet er ook prachtig uit. Ook is er nog een apart toilet aanwezig.
Helemaal van deze tijd is de elektrische verwarming, heerlijk comfortabel in het voor- en najaar. 

Je bent hier dicht bij de verschillende natuurgebieden en de zee, gezelligheid is er genoeg op de camping of in het dorp maar ook de rust bij je stacaravan is heerlijk. Deze stacaravan en Siblu De Oase zijn gewoon de perfecte combinatie om je vrije tijd door te brengen. Wil je graag meer weten over deze prachtige stacaravan of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!

Camping Siblu De Oase

Camping De Oase is aangesloten bij de Franse organisatie Siblu. Ze streven naar de ultieme vakantiebeleving en zijn actief om de parken te verbeteren en te onderhouden. Zo worden op De Oase diverse nieuwe hofjes aangelegd en er zijn volop plannen voor een nieuw centrum, compleet met zwembad.

Jaarhuur & Info

De jaarhuur bedraagt € 6.872,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bij aankoop van de stacaravan betaal je inschrijfgeld om de stacaravan zelf te gebruiken maar ook om te kunnen uitlenen of verhuren.
De camping is het hele jaar geopend, honden zijn niet toegestaan.

Verhuur

Het is mogelijk deze luxe stacaravan beschikbaar te stellen voor de verhuur, het daaraan verbonden inventaris pakket is al aanwezig. Hiervoor heeft Siblu verschillende verhuur programma's opgesteld waarbij alles uit handen wordt genomen, denk hierbij aan reiniging, promotie en sleuteloverdracht. 

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Aventura
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
A21
Oppervlakte kavel ±:
225 m²
Huurindicatie kavel:
€ 6.872
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu De Oase
Status:
Optie
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel