Te koop chalet nabij duin en strand

Op Molecaten Rondeweibos te Rockanje hebben we een leuk chalet te koop.
Het is een heerlijke camping voor liefhebbers van duin, strand en zee. De camping ligt namelijk direct achter het Noordzeestrand
Het chalet heeft 2 slaapkamers, een living met vaste rondzit en eethoek. Verder bestaat het chalet uit een keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel, slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee losse bedden.
Het chalet wordt verwarmd door centrale verwarming. Ook is er een elektrische sfeerhaard aanwezig die eveneens verwarmd. In 2022 is er airconditioning aangelegd die verwarmd en verkoeld.

Het object met tuinhuis wordt compleet aangeboden. Alle meubelen in het chalet zijn in de koop begrepen alsmede de lounge-set en het tuingereedschap in het tuinhuis.

Jaarhuur & info

De camping is in 2022 geopend van 25 maart tot 1 november. Dit betreft het reguliere seizoen. U kunt meedoen aan seizoenverlenging. Dan kunt u ook de maanden november, december en de eerste week van januari in uw chalet verblijven.
De kavelgrootte is ongeveer 130 m2 en de huur bedraagt € 2.624,65. Dit is exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, water en elektriciteit.
Huisdieren zijn ook welkom op Rondeweibos en er is een vaste CAI aansluiting voor televisie. Er is een eigen Wifi netwerk in het chalet, zodat u goed internet heeft.

Omgeving Rockanje aan zee

Rockanje is een dorp aan de Noordzeekust en is gelegen op het eiland Voorne-Putten.
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in dit knusse dorp terecht. 
De omgeving van Rockanje heeft een gevarieerde natuur. De zee, het strand, de duinen, maar ook de achterliggende bossen en de polders zijn de moeite waard om te voet of per fiets te verkennen. 
Op de diverse strandtenten met ieder hun eigen uitstraling kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een drankje en een hapje.

Wilt u dit object bezichtigen? Stuur een mail of bel voor een afspraak, zodat u samen met  de stacaravanmakelaar deze stacaravan kunt gaan bekijken.
 
 
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Willerby
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.70 x 3.60 meter
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Goed
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
J-512
Oppervlakte kavel ±:
130 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.625
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Molecaten Park Rondeweibos
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel