Te verplaatsen zorgchalet te koop, Zeeland

Dit luxe afgewerkte chalet met het speels a-symmetrische dak is speciaal gebouwd als rolstoelvriendelijk mantelzorgchalet. Bouwjaar 2021, maar een jaar bewoond geweest en verkeert werkelijk in nieuwstaat.

Het chalet beschikt over een ruime slaapkamer met schuifkastenwand, het raam is voorzien van een rolhor en rolgordijn. De betegelde badkamer met hangtoilet en badmeubel met spiegelkast heeft een antislip vloer. De wand naast het toilet is verstevigd voor het aanbrengen van wandsteunen.

De overzichtelijke keuken is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron en een koel-vriescombinatie. De woonkamer heeft veel lichtinval door de raampartij tot op de grond en de schuifpui. Het chalet wordt comfortabel verwarmd met centrale verwarming.

Het chalet is verdiept geplaatst op betonplaten en de onderzijde is afgewerkt met geïsoleerde platen. 

Het chalet is per direct beschikbaar om te verplaatsen. Bijkomende kosten zijn voor het transportklaar maken van het chalet, het transport en het plaatsen en aansluiten op de nieuwe plaats.

Neem voor een bezichtiging of meer informatie contact op met de stacaravanmakelaar, dit kan via de mail: zeeland@stacaravanmakelaar.nl of telefonisch: +31 653931840

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Orlando
Afmetingen:
9.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Spiegelbeeld
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Airco:
Nee
Inclusief inventaris:
Nee
Internet beschikbaar:
Nee
Regio:
de zorgwoningmakelaar
Park:
Mantelzorgwoning voor op eigen terrein
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
1