Unieke lodge in Renesse aan zee

Model Jacques

Dit model heeft een robuuste uitstraling met een flinke hoogte waarin een trap en een vide zorgen voor bijzondere ruimtelijkheid! De lodge heeft een luxe open keuken, twee slaapkamers, waarvan een ouderslaapkamer op de begane grond en een op de verdieping met twee eenpersoonsbedden en een luxe badkamer met regendouche en dubbele wastafel en een apart toilet. Op de overloop is ruimte voor een speel- of werkhoek.

Dit model staat als showmodel op het park en is dus te bezichtigen.

De lodges worden zonder inventaris verkocht, u kunt dus zelf de stoffering en inrichting bepalen. Het is ook mogelijk om het aangeboden inventaris pakket aan te schaffen. De buitenbekleding van de lodge is gemaakt van Louro Gamela, dit is een tropisch hardhout en is erg makkelijk in onderhoud.
De tuinaanleg kan gedaan worden door onze vaste hovenier. Liever naar eigen inzicht ontwerpen? Dat kan maar wel in de stijl van Zindering. 
Optioneel is er een bijpassende berging beschikbaar van ruim 9 m2, deze past perfect bij de stijl van het chalet.

Verhuur

De lodges zijn uitermate geschikt voor de verhuur. Het is mogelijk de lodges door Renesse Verhuur Centrale te laten verhuren. Wanneer u hiervoor kiest wordt er gezorgd dat alles schoon is en de tuin wordt onderhouden, de frequentie hiervan hangt af van het aantal weken dat de lodge verhuurd wordt. Uiteraard kun je zelf beslissen of je zelf van de lodge wil genieten, dat wil zeggen: komen en gaan wanneer je wilt. Indien je gebruik maakt van de verhuurmogelijkheden ben je verplicht een ‘passend’  inventaris pakket af te nemen. Passend bij je eigen stijl en daarnaast goed te onderhouden door de Housekeeping. Naast de vaste items als keukengerei en beddengoed kun je kiezen uit verschillende stijlen meubelen en accessoires. Doordat Zindering door Camping de Brem wordt gerealiseerd maak je net zo makkelijk gebruik van de faciliteiten van deze familiecamping. De lodges staan op royale kavels in een dusdanige positie dat je op elke plek kunt genieten van uitzicht, privacy en zon.

Jaarhuur en info

De lodges zijn het hele jaar toegankelijk en de hond is welkom mits hij niet op de lijst van gevaarlijke honden staat. De jaarhuur voor een kavel van 210 m2 is € 4.443,12 en voor een kavel van 310 m2 is dat € 5.773,12. Dit bestaat uit huur van de jaarplaats, de toeristenbelasting, gebruik van alle faciliteiten op het park zoals een verwarmd openluchtzwembad, vastrecht van nuts-aansluitingen zoals stroom, water en riolering en dergelijke, internet en natuurlijk het onderhoud aan het park in het algemeen. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra. 

 

Alle kenmerken

Merk-type:
Zindering Jacques
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
50 m2
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
model Jacques
Oppervlakte kavel ±:
310 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.773
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Lodge park Zindering
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel