Vakantiechalet te koop aan de voet van de Brouwersdam

Dit mooie chalet staat te koop op chaletpark ‘Alles Wisselt’ in het kleine dorpje Ellemeet, dat tussen Renesse en de bekende Brouwersdam, met zijn brede zandstranden, verscholen ligt.
Het park is door de eenheid en manier van onderhoud een plaatje op zich, om nog maar niet over dit chalet te spreken.
Het chalet staat op een ruime kavel met eigen parkeerplaats, in de tuin zijn diverse terrassen gecreëerd om ieder moment van de dag van de zon te kunnen genieten. 
De woonkamer is lekker ruim met hierin een gezellige zithoek en eetgedeelte, de keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap en koelkast. Er bevinden zich 2 slaapkamers in het chalet, in de eerste kamer staan twee eenpersoonsbedden. De tweede kamer is de ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en kastruimte. 
In het tuinhuis is genoeg opbergruimte voor fietsen, tuinmeubilair en gereedschap. Het tuinhuis is aangesloten op stroom en water, voor de wasmachine is een afvoer gemaakt. 

Kom snel eens sfeer proeven in deze mooie omgeving en maak een afspraak met de stacaravanmakelaar, wij laten je dit prachtige chalet graag zien.

Kavelhuur & info

Chaletpark ‘Alles Wisselt’ is het gehele jaar geopend. De kavel heeft een afmeting van 215 m2. De huurprijs voor 2020 bedraagt € 3.566,-, dit is inclusief de toeristenbelasting. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektriciteit. Honden zijn niet toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Likon Valk
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2008
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Spiegelbeeld
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
69
Oppervlakte kavel ±:
215 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.566
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Alles Wisselt Ellemeet
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel