Vrije kavel op camping Grevelingenpolder, Brouwershaven

Een prachtig kavel op Grevelingenpolder is vrij gekomen voor een nog te plaatsen nieuwbouw chalet van het merk Arcabo. Het chalet wordt eind april geplaatst. Het robuuste chalet heeft uitstraling en is gemaakt van hoogwaardige materialen. In het chalet een stoere keuken met veel kastruimte, een vaatwasser en een combimagnetron. De volledig betegelde badkamer heeft een extra ruime douchecabine en in de slaapkamers staan goede bedden. De woonkamer is ingericht naar de nieuwste trends op woongebied.
Zie je jezelf hier al genieten?

Wij hebben de eerste zet gedaan, kom maar eens langs om te kijken of je hier je eigen plekje van kan maken. De combinatie met een Arcabo chalet, degelijk gebouwd en uitstekend geïsoleerd, is geweldig. Hier kom je zomer en winter graag naar toe.
Laat je dagelijkse beslommeringen varen en kom naar Brouwershaven voor je 2e thuis, heerlijk relaxed op je eigen stekje achter de dijk. 

Bel je even voor een afspraak? Dan nemen we ook echt de tijd om alles goed uit te leggen.

Grevelingenpolder en omgeving

Stacaravanpark Grevelingenpolder is een park voor gezinnen met jonge kinderen en 50-plussers. Je vindt er geen disco- of bingoavonden, maar wel rust en speeltoestellen voor jonge kinderen. Het is een mooi groen park waar je je meer dan thuis zult voelen.
Je loopt de dijk op en je hebt een prachtig zicht op het Grevelingenmeer. Maar een paar minuutjes wandelen en je staat in het gezellige stadje Brouwershaven met zijn gezellige haven en terrasjes.
In Brouwershaven wordt ieder jaar op de tweede zaterdag in juli de Brouwse dag georganiseerd. Een dag die je niet mag missen! 
Deze dag is voor de hele familie en is uniek met optredens van diverse muzikanten uit fanfares, harmonies of brassbands.

De omgeving van Brouwershaven is prima geschikt voor mooie fietstochten. Je kunt vanaf de camping langs het Grevelingenmeer fietsen over de Brouwersdam en vervolgens langs de Noordzeekant weer terug richting de camping.

Jaarhuur & Info

Camping de Grevelingenpolder is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De huur bedraagt
€ 2.959,60 en dat is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra). Honden zijn niet toegestaan op het park.

 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
50
Huurindicatie kavel:
€ 2.260
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Grevelingenpolder
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel