Vrije kavel voor nieuw te plaatsen chalet aan de Zeeuwse kust

In de zomer lekker afkoelen of in het najaar flink uitwaaien langs het water, en dat op loopafstand van je nieuwe chalet. Dit kan op vakantiepark Grevelingenpolder, het hele jaar rond genieten!

Kavel 26 is vrijgekomen voor een nieuw Arcabo chalet van leverancier Zeeuwse Chalets.

Om deze superstek te realiseren moet er nog wel wat werk verzet worden. De indeling van dit chalet staat vast en is van alle gemakken en comfort voorzien. De kleuren en materialen van het interieur zijn mooi op elkaar afgestemd, een licht en neutraal kleurenpalet dat past bij iedere woonstijl. De volgende stap is het plaatsen van het chalet, aansluiten en de onderzijde afwerken, de tuin wordt in overleg en naar wens aangelegd.

Sinds 2018 is Vakantiepark Grevelingenpolder GreenKey Gold gecertificeerd. GreenKey is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Met dit keurmerk laat het park zien dat ze serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en zorg voor milieu en de natuur in onze omgeving. De nieuw te plaatsen berging met een ‘groen’ dak is de laatste ontwikkeling op dit gebied en helemaal van deze tijd. De aanschaf en het onderhoud is verwerkt in de jaarhuur, het heeft een moderne uitstraling en is voorzien van elektra en waterafvoer voor de wasmachine.

Jaarhuur & info

Vakantiepark Grevelingenpolder is een gezellige familiecamping op een van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland, dichtbij het mooie Stadje Brouwershaven en het Grevelingenmeer maar ook op korte afstand van leuke badplaatsen als Scharendijke, Renesse en Burgh-Haamstede. Het park is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De jaarhuur voor 2023 bedraagt € 4.625,81. Dat is inclusief de toeristenbelasting, het gebruik van de berging, kabeltelevisie en internet. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas en elektra). Commerciële verhuur en honden zijn niet toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Kust XL deluxe
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2023
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
26
Oppervlakte kavel ±:
154 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.625
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark Grevelingenpolder
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel