Vrije kavels voor nieuw chalet of stacaravan beschikbaar nabij de Noordzeestranden

Vrije standplaatsen op loopafstand van het strand beschikbaar! 

Wilt  u in uw vrije tijd genieten van de duinen, het strand en de zee of gaat u er graag op uit met de fiets? Dan bent u bij Molecaten Park Rondeweibos in Rockanje aan zee op het juiste adres. 
Rondeweibos is een gezellige gezinscamping met ruim plaats voor vaste stacaravans en chalets, een klein kampeergedeelte en comfortabele huurcaravans. Via een mooi pad (onverhard) langs duinmeertjes en stuifduinen staat u binnen een kwartier op het strand. De zee is er rustig en voor (klein)kinderen ideaal om in te zwemmen, spelen en pootjebaden. Huisdieren zijn op Rondeweibos welkom!
 
Op Rondeweibos zijn meerdere vrije staanplaatsen beschikbaar waar u een nieuwe stacaravan of nieuwe chalet op kan laten plaatsen. De staanplaatsen zijn minimaal 150 m2 groot. Er zijn ook een aantal extra grote staanplaatsen beschikbaar, die geschikt zijn voor het plaatsen van een L-chalet. Aan de hand van uw wensen en uw budget gaan we met u, ter plaatse kijken wat de mogelijkheden zijn en bekijken we welke staanplaats het beste bij u past!
 
Alle staanplaatsen zijn voorzien van TV-aansluiting (CAI kabelaansluiting), een eigen water en elektra meter (16 ampère). Gas verbruikt u via gasflessen. Uiteraard is het mogelijk om uw plek aan te sluiten op een vaste gasaansluiting (tegen betaling). U kunt uw auto bij uw staanplaats parkeren.
Molecaten Park Rondeweibos is in 2018 geopend van vrijdag 30 maart – zondag 28 oktober. Dit betreft het reguliere seizoen. Wilt u langer genieten van uw chalet, dat kan. Als u meedoet aan de seizoensverlenging dan kunt u drie maanden langer verblijven in uw chalet (november, december en maart)
 
Het basis staangeld bedraagt in 2018 € 2.126,00. Dit bedrag betreft het staangeld voor het reguliere seizoen en is exclusief de zuiveringslasten, toeristenbelasting, auto’s en huisdieren. Voor een extra grote staanplaats wordt het tarief toeslag grote plaats in rekening gebracht.
U kunt uw staanplaats naar eigen smaak inrichten. Echter op Rondeweibos worden een aantal regels gehanteerd waaraan u aan moet voldoen. Dit wordt uiteraard in goed overleg met u besproken.
 
Op Rondeweibos is een showterrein aanwezig waar diverse merken stacaravans en chalets staan, in verschillende prijsklassen. De foto’s in de advertentie geven u een sfeerimpressie van het showterrein, van het park en van de omgeving. Zit uw droomchalet er niet tussen? Rondeweibos werkt samen met meerdere leveranciers. Het plaatsen van een nieuwe stacaravan of chalet gaat in overleg. Alle zorg kan u hierin uit handen worden genomen.
 
Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak met de stacaravanmakelaar om u uitgebreid te laten informeren over de mogelijkheden op Molecaten Park Rondeweibos. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor een staanplaats, een stacaravan of chalet, waar u kan genieten van uw vrije tijd!

 

 

Alle kenmerken

Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
diverse vrije kavels
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.126
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zuid-Hollandse Eilanden
Park:
Molecaten Park Rondeweibos
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Kavel
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel