Vrije kavels voor nieuw te plaatsen chalets aan de Zeeuwse kust

In de zomer lekker afkoelen of in het najaar flink uitwaaien op het strand, en dat op loopafstand van je nieuwe chalet. Dit kan op recreatiepark Klaverweide, het hele jaar rond genieten!

Kavel 10 en 12 zijn vrijgekomen voor een nieuwbouw chalet.

Om deze superstek te realiseren moet er nog wel wat werk verzet worden. De indeling van dit chalet staat vast en is van alle luxe voorzien, denk hierbij aan een apart toilet, ruime badkamer en vaatwasser en combimagnetron is de keuken. De kleuren van je interieur kun je zelf nog kiezen. De volgende stap is het plaatsen, aansluiten en tot slot de tuinaanleg. De verkoopprijs is dan ook gebaseerd op een sleutelklaar vakantieadres.

Door samenwerking met de specialisten op recreatiegebied is het mogelijk om een heel jaar rond te genieten van dit unieke stukje Zeeland.

Jaarhuur & info

Recreatiepark Klaverweide is het hele jaar geopend. Honden zijn welkom op het park en commerciële verhuur is beperkt toegestaan.

Kavel 10
Deze kavel heeft een oppervlakte van 175 m2. De jaarhuur voor 2021 bedraagt €3.490,65. Dit is inclusief toeristenbelasting en milieukosten en exclusief het verbruik van gas, water, elektra en internet.

Kavel 12
Deze kavel heeft een oppervlakte van 185 m2. De jaarhuur voor 2021 bedraagt €3.490,65. Dit is inclusief toeristenbelasting en milieukosten en exclusief het verbruik van gas, water, elektra en internet.

Recreatiepark Klaverweide

Recreatiepark Klaverweide is een gezellige familiecamping op een van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland, dichtbij het mooie Noordzeestrand en het Grevelingenmeer, en op korte afstand van leuke badplaatsen als Scharendijke, Renesse en Burgh-Haamstede. Vanaf de camping kun je fijne fietstochtjes maken door de duinen, maar het is ook heerlijk om lekker door de polder te fietsen. In de zomermaanden worden op het park allerlei activiteiten georganiseerd, je hoeft je hier zeker niet te vervelen.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Lessenaar chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11,00 x 4,25 meter
Bouwjaar:
2021
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
10 en 12
Oppervlakte kavel ±:
180 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.491
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Recreatiepark Klaverweide
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel