Vrije kavels voor nieuw te plaatsen chalets, Schouwen-Duiveland

Er zijn op Chaletpark Alles Wisselt in Ellemeet twee mooie kavels vrij om een nieuw chalet te plaatsen, kavel 13 & 85 zijn vrij voor een op maat gebouwde "Zeeuwse Hoeve" van maximaal 10.60 x 4.00 meter  met een losse berging in dezelfde stijl. Het chalet en de inrichting van de kavel wordt afgestemd op jullie eigen wensen.
De zwarte delen, het rode pannendak en de zandloper-luiken geven het chalet een authentieke sfeer. Wordt dit jullie 2e thuis in Zeeland? Wij gaan aan de slag met jullie wensen en verzorgen het hele traject van tekening tot tuinaanleg.

De uitstraling van het parkje Alles Wisselt staat, en wordt alleen maar mooier. Het is een eenheid en toch heeft ieder chalet heeft zijn eigen afmeting, indeling en interieur. Dit geldt ook voor de inrichting van het perceel, modern met weinig groen en onderhoud of juist een weelderige bloementuin.....in overleg is zoveel mogelijk.
Dus nu de tijd nemen om al jullie wensen en ideeën in dit "project" te steken en dan binnenkort te gaan genieten. 

Lopen naar het strand, op de fiets naar de dorpen in de omgeving, gewoon genieten van alles wat Schouwen-Duiveland te bieden heeft.
Maak gerust een afspraak, we maken graag de tijd vrij om jullie goed te informeren over de mogelijkheden op kavel 13 en 85.

Kavelhuur & info

Chaletpark ‘Alles Wisselt’ is het gehele jaar geopend. Kavel 13 heeft een afmeting van 129 m2 de huurprijs is € 2.762,-, kavel 85 heeft een afmeting van 139 m2 hier is de huurprijs € 2.856,50. De huur is inclusief de toeristenbelasting en digitale televisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektriciteit. Honden en commerciële verhuur zijn niet toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.60 X 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
13 en 85
Oppervlakte kavel ±:
129 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.762
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Alles Wisselt Ellemeet
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel