Vrije kavels voor nieuwe chalets aan de Oosterschelde

Er wordt hard gewerkt op Chaletpark Wilgenoord, maar liefst 5 chalets worden geplaatst, het gaat om twee geschakelde chalets, een L-chalet en twee enkele chalets. Naast deze kavels waar al een chalet is geplaatst, zijn er ook nog 5 plekken waar je bij de leverancier zelf een model uit de showroom kunt kiezen. Volop keuze dus uit hoogwaardige chalets met een moderne en luxe uitstraling. De chalets worden compleet opgeleverd met een (basis) tuinaanleg en bijpassend tuinhuis. 

Zodra je de hoofdweg afrijdt en via de polderweggetjes op chaletpark Wilgenoord terecht komt voel je het gevoel van rust. Even weg van thuis, luisteren naar het fluiten van vogels, het ruisen van de wind en de Oosterschelde in de verte. Val je ook voor de charmes van dit mooie stukje Zeeland en wil je graag de sfeer proeven? Aarzel niet, neem contact op voor meer informatie of misschien nog beter, maak gerust een afspraak.

Jaarhuur en info

De kavelgrootte is variërend en vanaf 300 m2. De jaarhuur bedraagt € 3.300,- bij een kavel van 300 m2 dit is inclusief toeristenbelasting en WiFi. Bijkomend zijn de kosten voor verbruik van gas, water, elektra, riool- en afvalheffing en kabeltelevisie. Chaletpark Wilgenoord is het gehele jaar geopend,  verhuur en honden zijn niet toegestaan. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Diversen
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
13 - 32 - 35 - 36 - 37 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.300
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Chaletpark Wilgenoord
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel