Vrije locaties voor stacaravan of chalet !

Welkom op Bungalow- en Caravanpark 'De Wijde Blick' te Noordwijkerhout. Het hart van de Hollandse kust en van de Bollenstreek. Bovendien bevindt u zich binnen een half uur tot 1,5 uur van de grote steden in Zuid Holland; Leiden, Den Haag, Rotterdam en van Noord Holland; Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.
 
Bij ons vindt u nog een heerlijk stukje natuur. Lange stroken stranden en kilometers duin- en bosgebied waar u ongestoord kunt wandelen of fietsen. Komt u in het voorjaar, dan kunt u ook genieten van de kleurrijke bollenvelden. In de directe omgeving zijn er genoeg sport- en vrijetijds mogelijkheden zoals: zeilen, surfen, golfen, paardrijden (naast de deur), binnen en buiten speelparadijzen en pretparken, restaurants, musea en nog veel meer bezienswaardigheden.
 
Vanaf het park is het ca. 1 km. naar het bos en duin en ca. 1.8 km naar het strand en het centrum van Noordwijkerhout.
Bent u op zoek naar een vrije kavel voor uw stacaravan of chalet? Zoekt u een stacaravan of chalet? Neem eens contact met ons op!
Wij bieden vrije kavels aan waar een model op geplaatst kan worden van maximaal 10.00 x 3.70 mtr. Wij kunnen u ook helpen wanneer u een stacaravan of chalet zoekt.
 
Heeft u na het lezen van deze advertentie nog vragen of U wilt  meer weten over de camping en de mogelijkheden? Neem dan contact op met onderstaand nummer.
Bel voor de mogelijkheden: 06-53582483

Alle kenmerken

Merk-type:
Diverse
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
diverse
Oppervlakte kavel ±:
110 m²
Huurindicatie kavel:
€ 1.795
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Overige Nederland
Park:
De Wijde Blick
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel