Vrije standplaats voor chalet op Waterpark Yn'e Lijte in Grou, Friesland!

Huur of Koop standplaats 50

In samenwerking met Kuiper Caravans (vaste leverancier) biedt Waterpark Yn'e Lijte de unieke mogelijkheid een chalet (maximaal 9 meter) naar keuze te plaatsen op een vrije standplaats bij de Friese meren in Grou! Op deze prachtige waterrijke camping kunt u het hele jaar terecht, en heeft het een levendige omgeving met veel natuur en vaarwateren. Daarbij is verhuur mogelijk via het park of u kunt het geheel zelf organiseren! 

Voorbeeld: Het model "Paulo" met CV-installatiekunststof buitenbeplating en kunststof kozijnen met dubbelglas, is in deze advertentie afgebeeld en is snel leverbaar, zodat u komend seizoen al kunt genieten!

*Prijs is ter indicatie. 

De woonkamer
Door de hoge voorramen en dubbele zijdeuren is er veel natuurlijk licht in de woonkamer. Voor in de avond zitten er spotjes in het verhoogde plafond en heeft het daardoor een zeer nette uitstraling. Door de L-vorm van het aanrechtblad in de keuken is er ruimte ontstaan voor een extra kast in de woonkamer. Ook worden de gordijnen meegeleverd

De keuken
Het aanrechtblad zal in een zwarte uitvoering uitgeleverd worden op dit moment. Door de praktische indeling is er veel kastruimte en heeft u een ruime oven4-gaspits met afzuigeren een mooi hoog spatscherm die makkelijk af te nemen is. Ook heeft het chalet een unieke situatie waarbij de grote koelkast en vriezer van elkaar gescheiden zijn. 

De slaapkamers
De hoofdslaapkamer heeft een kiepraam2-persoonsbed2 nachtkastjeswandkasten en een ruime kledingkast. 

De 2e slaapkamer is praktisch ingedeeld, waardoor ook hier veel kastruimte is, 2x 1-persoonsbeddeneen nachtkastje en kiepraam.

De badkamer
De badkamer wordt verwarmd door een design radiator en kunt u ventileren door de ventilator en kiepraam. Verder vindt u in deze ruimte een toiletenkele wasbak met spiegelkastluxe en hoge douche.  

*De foto's uit deze advertentie zijn ter impressie en kunnen geen rechten aan ontleent worden. 

Nieuwsgierig naar de andere keuzes in modellen? 
Wilt u ook kijken naar andere modellen om op de standplaats te plaatsen? Kuiper Caravans heeft diverse modellen, en kan geheel op maat in de fabriek bouwen. Kijk daarom op hun website of ga een keer langs, en laat u adviseren! 

Parkinformatie

- Hele jaar geopend (€3995,- p/j als u de kavel huurt) 
- Kavel 50 is te koop voor €85.500,- k.k. (€525,- parkkosten p/j)
- Honden toegestaan 
- Verhuur mogelijk (Via park of eigen beheer) 
- Er is een mogelijkheid van huren ligplek voor sloep of zeilboot

 

Alle kenmerken

Buitenbekleding:
Kunststof
Afmetingen:
9.00 x 3.70 m
Bouwjaar:
2023
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
50
Oppervlakte kavel ±:
162 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.995
Gasvoorziening:
Gasfles
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Friesland
Park:
Watersport camping Yn'e Lijte
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Hond toegestaan:
Hond toegestaan