Woodgalow te koop in Noord-Holland

Unieke kans aan de buitenrand van het park!!
Deze Woodgalow is 12.40 x 4.40 meter groot en staat op een zeer ruime kavel. In de ruime tuin kunt u heerlijk genieten van de zon gezien de juiste ligging. 
Wilt u in de schaduw zitten of met wat minder goed weer lekker buiten is dit mogelijk door de overkapping in dezelfde stijl als de Woodgalow. 
Op de kavel staat een schuur en de kavel is omringd met een hekwerk en natuurlijke beplanting.
In de winterperiode het vakantiegevoel ervaren? Ook dit is mogelijk in de Woodgalow gezien de goed geïsoleerde wanden en dubbelglas. 
De ruime complete keuken, met inbouw vaatwasser, combimagnetron en koel/vries combinatie, biedt voldoende werkruimte. Naast de keuken is de eethoek gesitueerd waar ruim zitplaats is. De woonkamer is ruim en door de raampartij aan de voorzijde en zijkant is er veel licht binnen. 
De ouderslaapkamer voorzien van een enorm ruime walk-in closet.  
De badkamer is voorzien van een douchecabine en badmeubel. In de badkamer is ook ruimte voor de wasmachine/droger.  Het vrijhangend toilet is apart. 
Momenteel wordt de kinderkamer gebruikt voor opslag maar biedt ruimte voor een bed. De 2e slaapkamer ingekort doordat er in de woonkamer een kast is gemaakt. De kast is erg praktisch wanneer er 1 slaapkamer in gebruik is. Wanneer er 2 slaapkamers gewenst zijn is dit weer terug te zetten. Een ander groot voordeel aan dit model is dat het aangesloten is op aardgasleiding!

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar en wij laten je graag kennismaken met recreatiepark de Luwe Stek en deze fijne stek!
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Woodgalow bungalow
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.50 x 4.40 meter
Bouwjaar:
2013
Indruk van object:
Goed
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
88
Oppervlakte kavel ±:
390 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.300
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Noord-Holland
Park:
Recreatiepark De Luwe Stek
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel