Zeer goed onderhouden en sfeervol L vorm chalet op de Oude Molen in Groesbeek

Prachtig en zeer goed onderhouden L vorm chalet te koop op camping de Oude Molen in Groesbeek. 

Bij binnenkomst van het chalet via de voordeur komt men in de entree terecht. Vanuit hier kan men naar de keuken/leefruimte, slaapkamers en badkamer. De leefruimte van het chalet grenst direct aan de open keuken. Hierdoor is er een mooie grote open ruimte gecreëerd, met genoeg plek voor een apart eet- en zitgedeelte. In de woonkamer is een gaskachel aanwezig dat voor een gezellige sfeer zorgt. Door de grote raampartijen en tuindeuren die in het chalet zijn ingebouwd valt er veel natuurlijk licht naar binnen. Tevens heeft men hierdoor ook prachtig zicht naar buiten toe. De keuken is uitgevoerd met een koelkast en gasstel. 

In het chalet zijn twee slaapkamers aanwezig die plek bieden voor 4 personen. De slaapkamers grenzen direct aan elkaar, maar zijn afgesloten van elkaar door middel van een deur. In de kinderslaapkamer bevindt zich een mooie grote inbouwkast met de mogelijkheid tot het opbergen van spullen. 

De badkamer is zeer ruim en beschikt over een wastafel met kastruimte, een kast, douchecabine en toilet. De badkamer is compleet betegeld.

Verder is er een wasmachineaansluiting aanwezig. TV kanalen worden ontvangen via de kabel, en ook is er WiFi beschikbaar. Het gehele chalet is modern en zeer sfeervol ingericht.

Het chalet is prachtig gelegen in een mooie groene omgeving. Aan de voorzijde bevindt zich een veranda met plek voor tuinmeubelen. Ook voor de veranda is plek voor een gezellig zitterras met paviljoen. Aan de zijkant van het chalet is een prachtige buitenkeuken aanwezig. Ook is er in de tuin een berging aanwezig met de mogelijkheid tot het opbergen van spullen (fietsen, tuinmeubelen, etc.). 

Dit chalet wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (excl. persoonlijke zaken). 

De jaarlijkse huur- en parkkosten voor dit chalet bedragen EUR 2.250,00

Heeft het chalet uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op! 

Alle kenmerken

Merk-type:
Dubbel chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12 x 6 m
Bouwjaar:
2008
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
22
Oppervlakte kavel ±:
144 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.250
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Oost en Midden Nederland
Park:
Vakantiepark 'De Oude Molen'
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Geschakeld chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel