Camping de Otterberg

Familiecamping de Otterberg is een gezellige camping met activiteiten voor de jeugd alsook de volwassenen. 

De camping is voorzien van veel verschillende activiteiten en faciliteiten. Er kunnen bijvoorbeeld diverse sporten en spellen worden beoefend, zoals volleybal en voetbal of midgetgolf, airhockey en tafeltennis. Ook wordt er regelmatig een disco op het terrein georganiseerd. Verder beschikt de camping over drie verschillende verwarmde zwembaden en kan er gezwommen en gevist worden in de recreatievijver van het park. Speciaal voor kinderen bevinden zich er op de camping verschillende speeltuinen en is er tijdens bepaalde periodes een animatieteam aanwezig. Verder kan men ook gezellig plaatsnemen in het café-restaurant van de camping, waar men heerlijk kan lunchen. 

Wat deze camping zo bijzonder maakt is de manege die aanwezig is op het park. Men heeft hier de mogelijkheid om de paarden en pony’s te verzorgen, lessen te volgen of buitenritten te maken. 

Door de ligging van de camping zijn er in de buurt mooie natuurgebieden te ontdekken, zoals het Mantingerveld, en het Nationaal Park Dwingelderveld. Hier kan men prachtige wandel- en fietstochten maken.