Jachthaven camping Delta Marina

Over Delta Marina

Delta Marina is een gevestigde naam in Zeeland. De jachthaven bevindt zich aan het prachtige Veerse Meer, in Kortgene. In de afgelopen vijftig jaar is de jachthaven uitgegroeid tot dé uitvalbasis voor iedereen die wil genieten van Zeeland. De haven is inmiddels dan ook een plaats waar alles samenkomt en met een restaurant, brasserie, service center, watersportwinkel, jachtmakelaardij en verhuur van motor- en zeiljachten, sloepen en kleinere zeilboten is er ook altijd iets te beleven. 

Maak gratis gebruik van een leenfiets, vaar met het pontje naar Wolphaartsdijk of speel een sportief spelletje jeu de boules. Voor de kleintjes is er een kinderboerderij met diverse knuffeldieren en een uitgebreide speeltuin naast de horecagelegenheden. Het dorp Kortgene is op loopafstand te bereiken en voor een snel bezoek maakt u gebruik van onze leenfietsen. Delta Marina is een bijzondere combinatie. Wat is er nou leuker als lekker recreëren aan het water en varen wanneer jij daar zin in hebt. Er is dus van alles te beleven bij Delta Marina!

Het Veerse Meer

In het hart van Zeeland ligt het Veerse Meer. Ooit een woelige zeearm, nu een watersport paradijs voor surfers, kanoërs, zeilers, waterskiërs, duikers en vissers. Gezellige plaatsen als Kortgene, Kamperland en Veere liggen aan het meer en zijn een bezoekje waard. In het Veerse Meer wachten talloze onbewoonde eilandjes om ontdekt te worden. Afmeren bij deze bijzondere plekjes is een aanrader. Door de ondiepe oevers is het Veerse Meer uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.