Molecaten Park de Koerberg

Molecaten Park de Koerberg is gelegen op de Veluwe, in Heerde. Het park alsook de omgeving hebben veel activiteiten te bieden voor zowel kinderen en volwassen.

Het park biedt veel verschillende faciliteiten voor de hele familie. Er kan plezier worden beleefd op de bowlingbaan, in het verwarmde zwembad of in de speeltuin. Ook kan men hier diverse sporten beoefenen. Het park beschikt namelijk over een sportveld, een volleybalveld, een panna- en basketbalveld, een tennisbaan en tafeltennis. Speciaal voor kinderen is er tevens een animatieteam aanwezig die onder andere knutselmiddagen, discoavonden en theatershows organiseren. Uiteraard kan er ook een hapje worden gegeten in het restaurant of in de snackbar van het park, en biedt de receptie verse broodjes en de mogelijkheid tot het kopen van verschillende boodschappen aan. Ook kunt u hier fietsen en skelters huren, en kleding wassen in de wasserette.

Ook in de omgeving van het park is er groot aanbod aan activiteiten. Door de ligging van het park op de Veluwe, kunnen er prachtige fiets- en wandelroutes worden gemaakt. Ook kan er een bezoek worden gebracht aan de 7 verschillende hanzesteden die in de buurt liggen. Verder is er de mogelijkheid zich te ontspannen in beautysalons en sauna’s of musea te bezoeken.