Recreatiebospark de Reehorst

Recreatiebospark de Reehorst ligt midden in de prachtige natuur van de Achterhoek.

Door de mooie natuur, midden in de bossen tussen de weilanden en de akkers krijgt u vanzelf een vakantiegevoel. De Reehorst beschikt over kampeerplaatsen, seizoensplaatsen en jaarplaatsen en er worden chalets verhuurt. Er is een kinderzwembad met waterspeelparadijs en op 500 meter afstand is een openbaar zwembad waar tegen een speciaal tarief gebruik van kan worden gemaakt.

Er is een gezellig kantine met een snackcorner.  In bosrestaurant De Reehorst kunt u goed terecht voor een lekkere lunch of een gezellig diner.

 

U kunt in de Achterhoek volop genieten van de rust en de ruimte van de natuur. De camping ligt op korte afstand van het mooie kastelendorp Vorden. Er zijn vele fiets- en wandelroutes door de omgeving, zodat u de kastelen en historische gebouwen kunt bewonderen.

Vorden heeft een leuk centrum met op vrijdagmorgen markt. Zutphen ligt op 10 km afstand van Vorden en is het bezoeken ook zeker waard. In Warnsveld is een museum voor oude ambachten, voor ieder wat wils. Verder in de provincie kunt u naar Paleis ’t Loo, De Apenheul, Burgers Zoo enz.