Recreatiepark De Luwe Stek

In de kop van Noord Holland, tussen Alkmaar en Schagen, ligt "Recreatiepark De Luwe Stek".

Recreatiepark de Luwe Stek is een echte gezinscamping met voornamelijk jaar- en seizoen plaatsen en kenmerkt zich door veel groene elementen. De lanen en velden bieden u veel gras en groenstroken, een natuurlijke vakantieomgeving.
De velden zijn autovrij en voorzien van speeltoestellen voor de kinderen.

Recreatiepark De Luwe Stek ligt aan het water (het Alkmaar- Kolhorn - kanaal), er is een mogelijkheid voor boten om aan te meren aan onze kade en indien gewenst te overnachten.
De kade biedt volop de gelegenheid tot waterrecreatie zoals vissen, varen en zwemmen. Vooral visliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Aansluitend aan de kade is ons horecacomplex gelegen met restaurant, apart cafetaria en groot terras met speeltuin. Het restaurant is in het seizoen dagelijks geopend. Er is een animatieteam actief en er wordt zeel veel aandacht besteed aan het organiseren van leuke activiteiten voor de gasten voor zowel groot als klein.

Heeft u een stacaravan/chalet en wilt u deze plaatsen op dit heerlijke park bieden wij de mogelijkheid.
Bent u opzoek naar een nieuw of gebruikte stacaravan/chalet kunnen wij deze ook leveren.

Voor informatie over de mogelijkheden op dit park en de mogelijkheden m.b.t. gebruikte en nieuwe stacaravans en chalets neem dan contact op. 06-53582483