Vakantiepark De Pier

Tegen de rand van het stuifzandgebied en de bossen van Bedaf ligt vakantiepark De Pier... Bourgondisch genieten in het Brabantse land waar je alle tijd hebt om te onthaasten. Snuif de frisse boslucht op en ontdek de afwisselende natuur….
Vakantiepark De Pier ligt tegen de rand van 'De Bedafse Bergen'. Al ruim een halve eeuw ontvangt de familie Verbossen haar gasten in deze schitterende omgeving.
Van de prachtige natuur die je kent vanuit de Pier, kun je ook buiten de grenzen van het vakantiepark genieten! Maak een heerlijke wandeling door bossen en duinen of voel de wind in je haren op de fiets. Bij de receptie van het park kun je wandelroutes krijgen en bij de buurman kun je fietsen huren.

Wil je een jaarplaats huren bij De Pier Recreatie? Dat kan! De jaarplaatsen zijn bij voor recreatief gebruik gedurende het kampeerseizoen. Op de jaarplaatsen kun je jouw chalet, sta- of toercaravan plaatsen. Er zijn zo’n 159 jaarplaatsen op ruime plaatsen verdeeld over het park. Hierdoor is er veel ruimte voor het echte campinggevoel. Gebruikers van een jaarplaats mogen natuurlijk ook gebruik maken van alle faciliteiten van het park. De huur van een plek is op basis van 4 personen en één huisdier. Daarnaast heb je een eigen elektra- en wateraansluiting.
Wilt u meer weten over ons aanbod chalets en stacaravans op dit park? We leveren gebruikt en nieuwbouw chalets geheel naar wens! 
Voor info belt u 06-58977991 of mail jankees@stacaravanmakelaar.nl