Landschapscamping de Vlugtheuvel

Landschapscamping de Vlugtheuvel ligt aan de rand van Stellendam op het eiland Goeree-Overflakkee. De camping is voorzien van veel groen wat bijdraagt voor een landelijke sfeer. Aan de rand van camping is een kreek met een aparte visplaats waar u in alle rust een hengeltje uit kunt gooien. Een stukje verder is een kikkerpoel waar u kunt genieten van al het natuurlijke schoon om u heen. Op de Vlugtheuvel tellen de (klein-)kinderen zeker mee, voor hen is een speeltuin met diverse leuke toestellen of ze maken een rondje op een huur skelter.

Het centrum van het dorp is slechts enkele fiets of wandelminuten van de camping. In het dorpscentrum vindt u diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen maar ook gezellige restaurantjes zijn er in Stellendam.
Het sub tropisch zwemparadijs is net om de hoek en ook de jachthaven en de historische visafslag zijn allemaal in de buurt.

En oh ja, De ANWB heeft de Vlugtheuvel recent beoordeeld met een 8,8! Dat zegt toch meer als genoeg over de kwaliteit van de Vlugtheuvel.