Campinghouder of leverancier?

De functie van de stacaravanmakelaar is de spil te zijn in de aan- en verkoop van stacaravans en chalets in de regio. Als campingeigenaar of -beheerder kun je gebruikmaken van onze diensten. De stacaravanmakelaar tracht de hele markt in kaart te brengen, zodat de beschikbaarheid aan vrije plaatsen duidelijk naar de potentiële kopers gecommuniceerd kan worden. Een plaats die snel onder de aandacht gebracht wordt, heeft natuurlijk meer potentie om snel ingevuld te worden.

Aandachtspunten voor een samenwerking met de stacaravanmakelaar

  • Geef tips over kavels die vrij zijn door, van een enkele tot een heel terrein. De stacaravanmakelaar gaat actief aan de slag met deze gegevens. We adverteren ermee en wijzen potentiële klanten op de mogelijkheden. Naast het feit dat het voor een camping prettig is dat er ook buiten de poort actief naar invulling gezocht wordt, is het voor de stacaravanmakelaar prettig om te weten waar de vrije plekjes zijn. 
  • Laat de stacaravanmakelaar de stacaravans en chalets die te koop zijn in bemiddeling nemen. Samen bereiken we een groter publiek en wij nemen je veel werk uit handen. 
  • Laat de stacaravanmakelaar op lege plaatsjes iets moois neerzetten. Wij zoeken de klant erbij en zo heb je meer invloed op het upgraden van je bedrijf

Voor fabrikanten of caravancentrumeigenaren

Ook als fabrikant of eigenaar van een caravancentrum kun je gebruik maken van de diensten van de stacaravanmakelaar. Denk aan:

  • Verkopen van reeds geplaatste mobiele bungalows op locatie.
  • Staanplaatsbemiddeling voor het leveren van jouw product. 
  • In samenspraak met de klant; ontwerpen van nieuw te bouwen chalets. 
  • Potentiële klanten aanleveren of juist ontvangen uit naam van je bedrijf. 
  • Sleuteloverdracht op locatie bij nieuw te leveren objecten.

Dit zijn zomaar een paar praktische voorbeelden, wellicht heb je zelf een andere behoefte. De stacaravanmakelaar is als geen ander thuis in de markt. Maak daar dus gebruik van! 

Dan nog even dit

De stacaravanmakelaar is dé bemiddelaar in de verkoop voor de diverse merken die relaties hem aandragen. Wij zijn dus geen dealer van vaste merken en die ambitie dat te worden bestaat ook niet. Taken en verantwoordingen zijn dus duidelijk gescheiden. Wij verzorgen de verkoop en zelf sta je garant voor de kwaliteit van je producten. De stacaravanmakelaar zorgt voor de mooie plekjes en de klanten. Zo helpen we elkaar en doen we allebei wat we graag willen doen. Op deze wijze werken kan voor beiden een efficiënte wijze van handelen zijn. De provisie is reëel en de stacaravanmakelaar gaat daarom uit van een duurzame samenwerking.