Over ons

Nederland herbergt talloze campings gevuld met stacaravans en chalets. Voor veel mensen de manier om naast hun woning een eigen vakantieparadijsje te hebben. Jan Deurloo en Colinda Kort riepen in Zeeland een aantal jaar geleden de stacaravanmakelaar in het leven, voor aan- en verkoopbemiddeling van die kleine vakantieparadijzen. 

Jan en Colinda werkten samen in een caravanhandel en konden klanten prima aan een nieuwe stacaravan helpen, maar niet met de verkoop van hun ‘oude’. Toen bedachten ze dat het wel eens een goed idee kon zijn om daar een bemiddelingsbureau voor op te zetten. Dat sloeg in Zeeland goed aan en langzamerhand kwamen er steeds meer regio’s bij: 
 
Gelderland (Jos en Chantal Boterman)
Bruinisse
Brabant/Limburg (Jan Kees Bekius)
Italië (Vera)
Noord-Holland (Rob Kuiper)
Zuid-Holland (Jan Mackloet)
 
Inmiddels is de stacaravanmakelaar dé specialist op dit gebied in Zeeland, Schouwen-Duiveland, de Zuid-Hollandse eilanden & Tholen, Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel, en Noord-Holland. Maar ook in het buitenland zijn we actief; in Duitsland, België en Italië.
 
Ons belangrijkste uitgangspunt is dat we vanuit de klant willen denken. Wat zijn diens wensen en wat past er het beste bij zijn situatie? Het gaat er niet om zo snel en veel mogelijk te verkopen. Het moet wel goed voelen. Wij doen niets als het niet goed voelt. Sfeer proeven op locatie is een vereiste en de stacaravanmakelaar is dan ook dagelijks wel op een camping of park te vinden. Uiteraard op stap met een geïnteresseerde of... op zoek naar nog meer mooie plekjes!