Ik wil een stacaravan of chalet kopen

Je bent op vakantie of een dagje uit. Je doet een rondje langs wat chalets. En ineens gaat je hart sneller kloppen. Dat ene prachtige chalet op die mooie plek is wel wat voor je. En er staat nog een makelaarsbord in de tuin ook. Dit kon wel eens je geluksdag zijn. Maar dan? Dan bel je natuurlijk de stacaravanmakelaar!

Kijken, kijken, kopen!

Wat is de vraagprijs? Komen er nog kosten bij? Wat zijn de kosten van een camping?
Allemaal vragen waar de stacaravanmakelaar het antwoord op weet. Hij is bekend met de markt, hij is de specialist. In een vrijblijvend praatje vertellen we je graag meer. 

De ware gevonden?

Blijkt je voorgevoel te kloppen en voldoet zowel het chalet of stacaravan als het plekje aan je wensen, dan is het tijd voor een bezichtiging. Plan een afspraak in of laat vooraf even weten dat je in de buurt bent. Dan kunnen we tijdens een bezichtiging of een persoonlijk gesprek bekijken of het echt is wat je zoekt.

Rondje rijden

Ben je nog op zoek? Realiseer je dan dat je de beste indruk altijd op het plekje zelf krijgt. De luxe video’s van het aanbod op onze site zorgen ervoor dat je een duidelijke schifting kunt maken. Pik de juweeltjes eruit, maak een afspraak en plan eens een dagje in om met ons langs de verschillende campings te rijden. Kom sfeer proeven en beleven. Het gevoel moet goed zijn, het is immers voor jaren.