Ik denk aan verkopen

Wat is het eerste dat je doet als je je huidige stacaravan of chalet wilt verkopen? Juist, dan bel je de stacaravanmakelaar! 

Wij nemen graag je huidige stacaravan of chalet in bemiddeling voor verkoop. Eigenlijk hoef je daar zelf niet veel voor te doen. Samen met de stacaravanmakelaar bespreek je een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. 
De stacaravanmakelaar doet de rest.

En die rest is?

De stacaravanmakelaar doet de promotie, ontvangt de geïnteresseerden, regelt de financiën en introduceert de nieuwe gasten op de camping. Ondertussen zorg je zelf goed voor je mobiele bungalow en de tuin, zodat alles er piekfijn uitziet. We hoeven je vast niet uit te leggen dat dat een voorspoedige verkoop ten goede komt.

Hoe komen we tot een verkoopprijs?

Het waarderen van de waarde van je stacaravan heeft met vele factoren te maken. Natuurlijk denk je als eerste aan de reeds gedane investeringen of de ligging, of het unieke plekje. Maar wist je dat leeftijd, omgevingsplannen en het parkreglement van invloed zijn op de waarde? Als specialist in de markt beloven we je dat een waardebepaling bij de stacaravanmakelaar in goede handen is.

Hoe lang duurt het tot het verkocht is?

We kunnen je niet precies zeggen op welke termijn je stacaravan of chalet verkocht is. Waar wel wat van te zeggen valt, is dat de stacaravanmakelaar een succesvolle historie heeft van verkochte mobiele bungalows. Wij doen altijd ons uiterste best om zo snel mogelijk die ‘verkocht’ sticker te kunnen plakken.

En hoe zit het met aansprakelijkheid?

De stacaravanmakelaar is een bemiddelaar, brengt vraag en aanbod bij elkaar en verzorgt het traject van verkoop in opdracht van de verkoper. De opdrachtgever is dus aansprakelijk voor garantie. Bij een gebruikte stacaravan of chalet is geen aanspraak op garantie mogelijk mits het object nog onder de fabrieksgarantie valt. 

Nu ken je jouw eigen mobiele bungalow als niemand anders. Je weet dus meestal wel of er gebreken zijn. Het is niet de bedoeling dat de nieuwe eigenaar die overneemt. Worden reeds bekende klachten na verkoop vastgesteld, dan is de opdrachtgever aansprakelijk. Zorg dus dat alles piekfijn in orde is.
 
Toch nog vragen of meteen een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.