Mooi chalet te koop aan de kust van Walcheren, Zeeland

Ben je op zoek naar een chalet op een vakantiepark aan de Zeeuwse kust, waar de hond ook welkom is? Bekijk dan eens de foto’s van dit leuke Vroegop chalet.

De combinatie van het chalet met veranda, de bijpassende berging en de tuin is een mooi geheel waarbij alles in verhouding is. Naast de terrasdeuren is er geen extra toegangsdeur, dat levert alleen maar extra leefruimte op. Met de badkamer, apart toilet en logeerkamer aan de ene zijde en de ouderslaapkamer en een extra slaapkamer aan de andere zijde, blijft er een fijne ruimte over voor het leefgedeelte en keuken. De inventaris is compleet, van keukengerei en meubelen tot en met de drooglijn aan toe…een sleutelklaar stekje! Maak een afspraak en we laten je deze leuke combinatie graag zien.

Omgeving

Westkapelle ligt op het uiterste puntje van Walcheren en is omgeven door stranden en zee. Aan de west- en zuidzijde van Westkapelle vind je de uitgestrekte stranden die langs de gehele kuststrook doorlopen tot Vlissingen. Noordelijk van Westkapelle vind je de Zeedijk die richting Domburg overgaat in strand en duin. In de zomer worden er activiteiten georganiseerd in het dorp en in de winter kun je in alle rust lekker uitwaaien op het strand.

Jaarhuur & info

Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt € 5.734,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting en vastrecht, en exclusief het stroom-, water- en gasverbruik, kabeltelevisie en internet abonnement. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en huisdieren zijn welkom! 

Alle kenmerken

Merk-type:
De Zilvermeeuw - Vroegop Chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.30 meter
Bouwjaar:
2017
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
93, 98 & 99
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.734
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark de Boomgaard
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel