Nieuw chalet te koop aan de Oosterschelde, Zeeland

Op camping Anna Friso vlak bij het mooie dorpje Kamperland is een mooie Arcabo Kust XL geplaatst. 
In het chalet een stoere keuken met gasfornuis, afzuigkap en inbouw koelkast. Verder heeft het twee slaapkamers met bedden en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de kamer kun je via de schuifpui naar de tuin. Kortom: een prima indeling in mooie moderne kleuren. Hoe leuk is het om je woonkamer met meubelen en smaak in te richten. Wij hebben de eerste zet gedaan, kom maar eens langs om te kijken of je hier je eigen plekje van kunt maken. 
De combinatie met het Arcabo chalet, degelijk gebouwd en uitstekend geïsoleerd, is geweldig. Hier ga je graag naar toe. Laat je dagelijkse beslommeringen varen en kom naar Anna Friso voor je 2e thuis, heerlijk relaxed op je eigen stekje bij de Oosterscheldekering. 
Wil je graag meer weten over dit prachtige chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!

Jaarhuur & info

Camping Anna Friso is geopend van 1 april tot en met 1 november. De huurprijs van 2020 is bij de verkoopprijs inbegrepen en bedraagt € 2601,80. Dat is inclusief de gemeentelijke heffingen en de milieuheffing. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra). De kavelgrootte is 151 m2. De hond is toegestaan op het park, maar wel aangelijnd. Hierop staat een vergoeding van € 80,-.

Omgeving

Camping Anna Friso is de camping met het mooiste uitzicht van Noord-Beveland. Loop de dijk op en je staat gelijk op het strand aan de Oosterschelde. Verderop heb je het 3 kilometer lange Banjaardstrand. in het dichtstbijzijnde plaatsje Kamperland heb je een grote supermarkt. Wil je eens een dagje weg dan vind je in de buurt het Deltapark Neeltje Jans of het Veerse Meer waar volop surf- en zeilmogelijkheden zijn. Wat is er nou een mooier plekje dan aan één van de wereldwonderen…de Oosterscheldekering.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Kust XL
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
buitenrand links
Oppervlakte kavel ±:
151 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.602
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping Anna Friso
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel