Nieuwbouw L-Chalet te koop op Waterpark Yn'e Lijte in Grou, Friesland!

Het luxe chalet van de hoofdafbeelding hoort bij een nieuwbouw project op Waterpark Yn'e Lijte in Grou, Friesland. Bij dit royale L-chalet met extra winterisolatie-pakket zijn er nu nog mogelijkheden om uw eigen wensen in door te laten voeren.

Daarbij zal het chalet casco opgeleverd worden, tenzij anders overeen gekomen. Het wordt opgeleverd met keukenaansluitingen, combi-airco (verwarmen / koelen) en een badkamer met douche, badmeubel + toilet. 

Deze recreatiewoning wordt gebouwd op een park die direct grenst aan de Friese meren met prachtige fiets-, wandel- en vaarroutes in Grou. Met daarbij de mogelijkheid er het hele jaar door te recreëren, te parkeren bij het chalet en waar uzelf of via het park het chalet kunt verhuren. Ook is het mogelijk om een ligplek voor de boot te krijgen óf om een boot te huren bij de ligsteiger die direct grenst aan het park. 

In de overige foto's in de advertentie ziet u ter impressie de andere projecten die deze bouwer op Waterpark Yn'e Lijte gebouwd heeft. 

Er kan 10 jaar zekerheid geboden voor de huur van de standplaats! Wilt u de kavel liever kopen? Dit is ook mogelijk!

Waterpark Yn'e Lijte 

Recreatiepark Yn 'e Lijte ligt aan de noordelijke kant van watersportdorp Grou. Met de (fiets)pont ben je in 10 minuten in het centrum, waar je een gevarieerd winkelbestand, meerdere grote supermarkten en gezellige horecagelegenheden aantreft. En wil je een dagje de stad in, dan bieden Leeuwarden, Sneek en/of Heerenveen op korte afstand genoeg mogelijkheden. 

Waterpark Yn'e Lijte heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een zeer populair waterpark. Deze ruim opgezette camping heeft dan ook veel te bieden met een variabel aanbod. U kunt daarbij denken aan Safaritenten, Tiny houses, stacaravans en chalets in alle soorten en maten. Er is daarbij van alles te beleven op en om het park! Op mooie dagen kunt u een zeilboot, een elektrische boot of een sloep huren voor de hele familie. Zelfs zeilles volgen is mogelijk bij dit park met zeilschool Pean in Grou. 

Faciliteiten van Waterpark Yn'e Lijte:

  • Speeltuin: Op dit park vindt u een speeltuin met speeltoestellen en verschillende klimrekken.  
  • Buitenzwembad: Voor de kinderen is er een zwembad aanwezig op het park en het is uiteraard ook altijd mogelijk een duik te nemen vanaf de steiger. 
  • Restaurant: In Grou kunt u heerlijk eten bij restaurant Oan't Wetter. Zij hebben een divers menu met visgerechten, gebakken kalfslever, spareribs, Mix Grill, biefstuk en nog veel meer.
  • Watersport: Camping Yn'e Lijte verhuurt ook sloepen, zeilboot, roeiboten, elektrische boten, SUP boards en kano's. Zelfs zeilles volgen is bij ons mogelijk!
  • Supermarkt: In de ochtend kunt u op Waterpark Yn'e Lijte ook verse broodjes bestellen. Er is ook een Jumbo in de buurt die uitgeroepen is tot de beste supermarkt van Friesland!
  • Wasserette: Op het park is een wasserette waar u gemakkelijk de nodige was kunt doen.

Parkinformatie Y'ne Lijte

- Hele jaar geopend (€4950,- p/j als u de kavel huurt) 
- Honden toegestaan 
- Verhuur mogelijk (Via park of eigen beheer) 
- Mogelijkheid van huren ligplek voor sloep of zeilboot
- Kavel te koop in overleg Campingeigenaar 

Heeft u interesse? 
Mail: mark@stacaravanmakelaar.nl of Bel: +31 (0) 226-748262

Alle kenmerken

Merk-type:
Nieuwbouw
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
47m2
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Airco:
Ja
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
61
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.950
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Friesland
Park:
Watersport camping Yn'e Lijte
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel