Nieuwe 4-persoons Solo Retreat op midden in de natuur op EuroParcs Ruinen.

Deze woning blendt in met de omgeving. Zowel van binnen en buiten is deze woning voorzien van prachtige houten elementen. De sfeervolle leefruimte heeft grote raampartijen waardoor u van een prachtige lichtinval en een mooi zicht naar buiten toe geniet. De loungehoek is voorzien van een ruime bank, een salontafel en een tv. De tv-zenders worden ontvangen middels een CAI-aansluiting en er is WiFi aanwezig. De eethoek huist een prachtige houten tafel met vier stoelen. 
De open keuken scheidt de woning in twee delen en huist een koelkast met vriesvak en een inductiekookplaat met afzuigkap.
Met twee slaapkamers biedt deze woning slaapplaatsen voor vier personen. In de eerste slaapkamer staan twee aaneengeschoven éénpersoonsbedden. Hier is voldoende kastruimte door de grote kast. De tweede slaapkamer heeft ook twee aaneengeschoven éénpersoonsbedden. 
De prachtige badkamer is strak afgewerkt. Deze is voorzien van een ruime douchecabine met regendouche, een designradiator, een toilet en een wastafel. 
De grote tuin ziet er mooi uit door de overvloed aan natuur die is ingepast. Voor de woning is een terras gefaciliteerd op een veranda. De vakantiewoning wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken).

Jaarhuur en info

De jaarlijkse parklasten bedragen ongeveer € 3.500,- daarnaast zijn er nog een aantal verplichte onderhoudscontracten.
EuroParcs Ruinen: comfort bij het ruige Dwingelderveld 
Ervaar Nederland zoals het ooit was, met de speelse afwisseling van bos en open landschap. EuroParcs Ruinen inspireert door de fraaie natuur in de omgeving in zijn algemeenheid en door het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld in het bijzonder. Het unieke landschap van natte heide, vennen en tal van bijzondere moerasplanten doet de ogen verwennen. Ook al omdat hier bijvoorbeeld vlinders en andere dieren voorkomen die elders in Nederland vrijwel zijn uitgestorven.

  • Gelegen aan het Dwingerderveld
  • Nabij het vogelparadijs Dierenpark Ruinen
  • Vlak bij de Hunebedden

 

Alle kenmerken

Merk-type:
Solo Retreat
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
25M2
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Airco:
Nee
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
416
Oppervlakte kavel ±:
168 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.500
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Drenthe
Park:
EuroParcs Ruinen
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel