Prachtige stacaravan te koop in Burgh-Haamstede, Zeeland

Deze nieuw geplaatste stacaravan staat op een fijne kavel op camping GInsterveld. Met alles erop en eraan en een prachtig natuurgebied om de hoek, zou dit zomaar eens jouw eigen 'zomerhuisje' aan zee kunnen worden. 

De stacaravan heeft een luxe inrichting en afwerking waardoor je een huiselijk gevoel krijgt. Van de keuken tot en met de ouderslaapkamer, alles is op elkaar afgestemd, het ontbreekt aan niets. De stacaravan heeft naast de living met keuken twee slaapkamers, een ruime douche en een apart toilet. In de strak aangelegde tuin staat de fijne terrasoverkapping. Heerlijk om in de schaduw te zitten, maar ook bij wat minder weer een fijne plek. Het schuurtje staat, dat is altijd handig voor het opbergen van je tuingereedschap en het stallen van de fietsen.

Krijg je al zin om je vrije tijd door te brengen op deze gezellige camping? Maak even een afspraak met de stacaravanmakelaar, dan is het zo geregeld!

Jaarhuur & Info

Dit gedeelte van camping Ginsterveld is geopend van eind maart tot begin november. De jaarhuur van deze kavel bedraagt € 3.960,-,  dat is inclusief toeristenbelasting en een deel water en elektra. Bijkomende kosten zijn een smartcard voor de televisie, internetabonnement en het gasverbruik. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en honden zijn niet toegestaan op de camping.

Alle kenmerken

Merk-type:
Mulberry Neo
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
Z22
Huurindicatie kavel:
€ 3.960
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Ginsterveld
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel