Camping De Molenwurf

De camping ligt aan de rand van het dorpje Wognum, midden tussen de landerijen en (fruit)boomgaarden.
Of u nu houdt van een ontspannen rustige vakantie in de luwte van uw eigen plek, er op uit gaat om de pittoreske dorpjes in de omgeving te bekijken, of het juist leuk vindt om mee te doen met de uitgebreide (kinder)animatie, het is allemaal mogelijk!
De camping heet u graag van harte welkom voor een heerlijke vakantie midden in een zeer gevarieerd landschap met fraaie lintdorpen, leuke stadjes, natuurgebieden, veel recreatiemogelijkheden en weidse vergezichten!

Zoekt u een vrije kavel in Noord-Holland voor een chalet naar keuze voor recreatie of bent u regelmatig in het buitenland en zoekt u een eigen vast en vertrouwde plek? Dan is dit uw kans. Wanneer u in het buitenland bent verzorgt de camping graag uw tuin en/of chalet onderhoud. 

Vrijheid en op fietsafstand van alle voorzieningen!
Camping Molenwurf ligt op nog geen geen 10 minuten af van het centrum van Hoorn. Op fietsafstand van de Molenwurf bevindt zich winkelcentrum 'De Boogerd', een zwembad is op loopafstand; de Rijksweg A7 met ontsluiting richting Hoorn, Amsterdam en Leeuwarden is op een paar minuten afstand. 

Heeft u vragen of wilt u eens vrijblijvend een kijkje nemen op dit park neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag de mogelijkheden 0226-745262.