Camping Oranjehof

Camping Oranjehof ligt op het prachtige landelijke Goeree-Overflakkee.
Het open polderlandschap en de mooie natuurgebieden zijn ideaal voor het maken van heerlijke fiets- en wandeltochten. Verspreid over het eiland zijn fietsroutes uitgezet. Op de website van VVV Zuidhollandse Eilanden vindt u meer informatie over de diverse fietsroutes.
Oranjehof ligt op 2 km afstand van het dorp Dirksland. In Dirksland vindt u diverse winkels waaronder een bakker, slager en supermarkt. Op zaterdagmorgen is er in het centrum een gezellige kleine markt. In Dirksland is ook het streekziekenhuis gevestigd. 
Op enkele kilometers ligt Middelharnis, met zijn gezellige winkelcentrum. Rond de jachthaven vindt u leuke restaurants met terrasjes. In de omgeving vindt u rustige dorpjes en eeuwenoude stadjes zoals Goedereede, Zierikzee en Hellevoetsluis. Het Ouddorpse Noordzeestrand ligt op 20 km afstand (15 min. met de auto). Ook zijn er diverse musea in de omgeving, zoals o.a. het Rijdend Trammuseum, het Streekmuseum en de Expo Haringvliet.

Voor meer informatie over Dirksland, de regio en bezienswaardigheden verwijzen wij u graag naar de websites van VVV Zeeland en VVV Zuidhollandse Eilanden.