Chaletpark Wilgenoord

Chaletpark Wilgenoord ligt in het groene hart van Noord-Beveland, aan de rand van het leuke dorp Wissenkerke. Recreëren midden in de natuur en optimaal genieten van het buitenleven, de kleinschalige opzet met ruime plaatsen en een fruitboomgaard garandeert rust en privacy. De landschapscamping is omringd door een 20 hectare groot natuurgebied met twee prachtige natuurvijvers.  

Door de centrale ligging van het park, is het ideaal als startpunt voor wandelingen en fietstochten. Vlakbij de Oosterschelde, het strand en het Veerse Meer, ook in het natuurgebied Bokkengat zijn er diverse wandelroutes en mountainbikeroutes uitgezet.

Wissenkerke ligt op 1,5 km van het chaletpark vandaan. Hier vind je een supermarkt, slijterij en een uitgebreide snackbar. Ook is er een gezellig hotel/restaurant, de Kroon, waar je heerlijk kunt eten of op het terras van de vele soorten bieren kunt genieten.

In de zomer zijn er allerlei activiteiten op Noord-Beveland. In Wissenkerke vindt het jaarlijkse Zeeuwse Folklore Weekeinde plaats. De oude ambachten, ringsteken, muziek en een gezellige braderie zijn de hoofdingrediënten van dit evenement...wat behalve de eigen inwoners, ook veel toeristen op de been brengt.