Molecaten Park Rondeweibos

Molecaten Rondeweibos is een gezellige gezinscamping met de zee op loopafstand.

Via een mooi pad langs duinmeertjes en duinen staat u binnen een kwartier op het strand. De zee is er rustig en voor kinderen ideaal om in de zwemmen met een breed strand om vrij te spelen en wandelen. Jong & oud(ers) genieten hier van geweldige strandvakanties!

Vele families komen hier al generaties lang naar toe en dat is niet zomaar: Molecaten Park Rondeweibos verveelt niet snel.  

Er is genoeg te doen op en rond de camping, dat je niet stil hoeft te zitten! Het animatieteam verzorgt in de belangrijke vakantieperiodes allerlei activiteiten zoals voetbal, tennis of beachvolleybal. Maar ook een knutselmiddag of klimmen en klauteren staan op het programma. Er is voor ieder wat wils.

De kantine is er voor de gezellige ontmoetingen en zo nu en dan een feestavond.

Bij de receptie kunt u terecht voor onder andere folders van bezienswaardigheden in de omgeving, fietsroute- en knooppuntenkaarten en wandelroutes.

De camping heeft ook een ontmoetingsplek, ‘het dorpsplein’. Een leuk plein met supermarkt, restaurant, snackbar en recreatie-/feestzaal. Bovendien is er een verwarmd openlucht zwembad.

In de omgeving is ook van alles te beleven. 

Water staat niet alleen hier centraal, maar in de hele omgeving. De camping ligt direct achter de duinen van het brede Noordzeestrand van Rockanje waar het altijd genieten is!