Hoe wordt een stacaravan gemaakt? Groeten uit Engeland

Hoe word een stacaravan gemaakt? 
We waren op een koude winterdag op bezoek bij een fabrikant in Engeland. Even snel een paar shots gemaakt hoe het proces van bouwen eruit ziet in vogelvlucht. Leuk om te kunnen laten zien! 
Dit is een kleine bouwer. Er zijn enkele grote spelers die zelfs een rails in de fabriek hebben liggen om als het ware een lopende-band-productie te creëren. 
Het voordeel van een wat kleinere stacaravan-fabrikant is de kwaliteit en service. Klinkt heel vanzelfsprekend, maar de ervaring leert dat dit wel een heel belangrijke factor is bij het bepalen van de juiste stacaravan-fabrikant
Natuurlijk is dit maar een hele korte weergave. Als ik nog eens in Engeland ben, zal ik er eens goed de tijd voor nemen om goed te kunnen laten zien hoe een stacaravan word gebouwd.

Wie wird ein Standcaravan gebaut? Grüβe aus England!
Wie wird ein Standcaravan gebaut?
Wir haben einen kalten Wintertag für den Besuch eines Fabrikanten in England genutzt.
Schnappschüsse aus der Vogelperspektive vermitteln einen Einblick in den Bauprozess. Wir freuen uns, Ihnen diese kleine Dokumentation bieten zu können!
Der Betrieb ist relativ klein.
Es gibt natürlich auch groβe Unternehmen, in deren Fabrikhallen mit Hilfe von Schienensystemen Mobilheime am laufenden Band produziert werden.
Der Vorteile eines kleineren Fabrikanten liegen in Qualität und Service. Die Erfahrung hat gelehrt, dass dies bei der Wahl des richtigen Betriebes besonders wichtige und keinesfalls selbstverständliche Faktoren sind.
Dies ist natürlich lediglich eine verkürzte Fassung. Bei meiner nächsten Reise nach England werde ich mir die Zeit nehmen, den Bau eines Standcaravans ausführlicher dokumentieren.