Chalet te koop op Molecaten Park 't Hout in Bakkeveen, Friesland!

In samenwerking met Kuiper Caravans biedt Molecaten Park 't Hout de unieke mogelijkheid een chalet naar keuze te plaatsen op diverse vrije standplaatsen in het mooie bosrijke Bakkeveen!

De standplaatsen zijn op aanvraag, dus neem direct contact op! 

Molecaten Park 't Hout

In het Friese Woud! 
Op het drie provinciënpunt Friesland, Groningen, Drenthe ligt midden in de bossen en vlakbij het knusse dorpje Bakkeveen; Molecaten Park ’t Hout. Op onze camping kampeer je in alle rust en is er tegelijkertijd heel veel te beleven. Voor kinderen is er Flippies Pretpaleis met een enorm aanbod aan speelmogelijkheden (binnen en buiten!). Voor liefhebbers van fietsen en wandelen heeft de ‘oer’ Friese omgeving heel veel te bieden.

Molecaten Park 't Hout biedt prachtige kampeerplaatsen voor kort- en seizoenkampeerders, compleet ingerichte tentenkampeer cabins, luxe chalets en plaats aan liefhebbers van een vaste staanplaats. Ieder plekje op 't Hout heeft zijn eigen charme en elk kampeerveld heeft zijn eigen speelfaciliteiten voor kinderen en zijn autovrij. Ook dat maakt 't Hout een bijzonder fijne familiecamping!

Parkinformatie Molecaten Park 't Hout

- Gebruiksperiode: 1 januari - 1 januari, maar niet tussen zonsondergang en zonsopkomst buiten alle weekenden in de perioden van 10 januari t/m 24 februari en van 1 december t/m 22 december. Tijdens de week van Kerst zijn overnachtingen dus gewoon mogelijk!
- Honden toegestaan (max. 2) 
- Verhuur mogelijk (max. 30 nachten in periode 1 april - 1 oktober) 

Heeft u interesse? 
Mail: mark@stacaravanmakelaar.nl of Bel: +31 (0) 226-748262

Alle kenmerken

Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
0
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Inclusief inventaris:
Nee
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Friesland
Park:
Molecaten Park 't Hout
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
0
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel