Charmante 3-persoons chalet op huurkavel in de Veluwse natuur bij de Leuvense Duinen op Recreatiepark De Boskant in Hulhorst.

Zoekt u een winterhard chalet met cv op een chaletpark in het bos op de Veluwe? Dan heeft u met dit chalet gevonden wat u zoekt. U bevindt zich op loopafstand van de Leuvense Duinen, één van de twee natuurlijke zandverstuivingen in Nederland. Kortom, een uniek natuurgebied.

Het chalet is winterhard heeft in alle kamers cv en in de badkamer een design radiator. In 2023 is het chalet geheel geschuurd en opnieuw in de verf gezet, ook is er een nieuwe badkamer gerealiseerd. Het hele chalet is voorzien van een 2 cm dikke houten vloer met isolatie eronder. U zult het hier in de winter dus absoluut niet koud hebben. Het chaletpark ligt tussen Harderwijk en Nunspeet, allebei op 5,5 km afstand. Beide zijn leuke plaatsen met vele winkels en restaurants, hier kunt u goed fietsen want er zijn fietspaden. In het dorp zelf is een supermarkt en een cafetaria. Het Veluwemeer, waar u kunt zwemmen, ligt ongeveer op 4 km afstand. Vanuit het chalet loopt u zo het bos in waar een meertje ligt, waar u uw hond kan  laten zwemmen terwijl u aan de picknicktafel kan zitten die hier staat. Het chalet is heel zonnig gelegen. In de ochtend kunnen de tuindeuren al open want hier staat dan al gelijk de zon op. In de tuin vindt u een klein vijvertje waar het heerlijk zitten is, al is het maar om te kijken naar de libelles die hier altijd rondzweven. Deze plaats is een vogelparadijs omdat het vrijwel in het bos gelegen is. De huidige eigenaar heeft elk jaar koolmeesjes in het vogelhuisje. Dit chaletpark staat voor rust en natuur. Langs het chalet lopen kabels van de KPN  waar het chalet op aan is gesloten en er staat een antenne op het dak voor goede tv en internet. Naast het chalet is vrijwel altijd plaats voor uw auto. Uw fietsen kunt u in het schuurtje plaatsen.

Jaarhuur en Info

Permanente bewoning is niet toegestaan. Dit object is niet geschikt voor de verhuur. In de prijs is de inventaris (volgens inventarislijst) inbegrepen, de kavel niet. Dit object is vrij van btw. Op Recreatiepark De Boskant zijn huisdieren wel toegestaan en het park is het gehele jaar geopend

Alle kenmerken

Merk-type:
Houtbouw chalet
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
42m2
Bouwjaar:
2004
Indruk van object:
Goed
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Airco:
Nee
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
1
Oppervlakte kavel ±:
180 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.000
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Schotel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Oost- en Midden Nederland
Park:
Recreatiepark De Boskant
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel