Luxe chalet te koop in de Kempen, Belgie

Zodra je door de slagboom rijdt, krijg je vanzelf dat relaxte gevoel. Zou het komen door de zon, het leuke meer, de vele activiteiten, de rust en al het moois dat het park te bieden heeft of door de combinatie met dit schitterende chalet? Wij denken het laatste…een eigen stek op Tulderheyde geeft je altijd dat gevoel, ieder seizoen, weer of geen weer. 

Het chalet heeft een lichte uitstraling en is heel smaakvol gebouwd, het kan zo model staan voor de bladen. Door de openslaande deuren ben je één met de tuin en het uitzicht over de recreatieplas. Aan de robuuste palen in de tuin bevestig je het schaduwdoek. fijn om onder te zitten tijdens een warme zomerdag en wat een leuke combinatie met de buitenhaard.

Er zijn twee slaapkamers met voldoende kastruimte, een fijne badkamer en de keuken met de nodige apparatuur past mooi in het geheel. Het chalet is volledig elektrisch. Verwarmen doe je met de elektrische panelen of airco (die natuurlijk ook koelt) en de grote boiler verzorgt het warme water.  

Het chalet staat goed op de ruime kavel en de basis aanleg van de tuin is gedaan. Hoe leuk is het om nog plannen te maken voor een leuke schuur, de beplanting, meubelen en decoratie.

Op Tulderheyde kun je komen zonder rekening te houden met boekingen of beschikbaarheid, hoe fijn is dat!

Wil je meer weten over dit chalet of een afspraak maken? Bel ons dan of stuur een mail.

Kavelhuur & info

Recreatiepark Tulderheyde is het gehele jaar geopend. Kavel 58 heeft een afmeting van 273,5 m2 en de huurprijs voor 2024 is €3.125,--. De jaarhuur is inclusief de toeristenbelasting, wifi en het waterverbruik. Bijkomende kosten zijn het verbruik van elektriciteit. Honden en katten zijn welkom, verhuur is niet toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Sulex
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2023
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Airco:
Ja
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
58
Oppervlakte kavel ±:
273 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.125
Televisieontvangst:
Digitaal
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark Tulderheyde (België)
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel