Mantelzorgwoning kopen

Iedere dag horen of lezen we erover; de zorg wordt onbetaalbaar. Budgetten worden gekort of zelfs afgeschaft. Familie, buren en bekenden zullen steeds vaker moeten worden ingeschakeld. Ouderen dienen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. 


Samen met ervaringsdeskundigen uit het veld is een innovatief zorgconcept ontwikkeld, in de vorm van het Mantelzorg Chalet. 


Uiteraard zijn persoonsgebonden wensen en aanpassingen mogelijk. We kunnen het concept desgewenst sleutelklaar opleveren.

Bekius Mobiele Bungalows
In onze werkplaats in Schijndel zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van Zorgchalets (ook wel mantelzorgwoningen genoemd) voor ouderen en mensen met een lichamelijke en/of psychische beperking. We hebben hierin jarenlange ervaring. 


Wij verzorgen de aanvraag voor de benodigde vergunning bij gemeenten, we begeleiden bij het verkrijgen van subsidies, realiseren de bouw van het complete zorgchalet en leveren het zorgchalet sleutelklaar op locatie af. 

Bouwbesluit en subsidies
Onze zorgchalets worden volgens het bouwbesluit gebouwd. Hierdoor voldoet een zorgchalet van Bekius Mobiele bungalows aan alle noodzakelijke eisen zoals de huidige isolatienorm van ramen, wanden, vloeren en dak. Het recht op zorg en eventueel gerelateerde subsidies wordt voor u onderzocht. Indien u hiervoor in aanmerking komt worden benodigde voorzieningen zoals thuiszorg aangevraagd. Van Advies tot Zorgchalet U wordt van A tot Z ontzorgd. Uw zorgchalet wordt onder andere conform uw medische indicatie op maat gebouwd. 


Alle voordelen op een rij: 

  • Vergunning gemeente; 
  • Begeleiding beschikbare subsidies en eventueel thuiszorg en/of onderhoudswerkzaamheden; 
  • Complete realisatie zorgchalet op maat, het zorgchalet wordt sleutelklaar afgeleverd; 
  • Gas, water, elektra en rioolaansluitingen (nutsvoorzieningen); 
  • Eventueel complete terras- en tuinaanleg in overleg.

Wilt u meer informatie over onze zorgchalets neem dan vrijblijvend contact met ons op jankees@stacaravanmakelaar.nl of bel met 0658977991

Alle kenmerken

Merk-type:
Bekius mobiele bungalow
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
30m2
Bouwjaar:
2017
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Nog niet voorbereid
Internet beschikbaar:
Nee
Regio:
Noord-Brabant
Park:
Mantelzorgwoning voor op eigen terrein
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan