Te verplaatsen zorgwoning te koop, Zeeland

Deze luxe afgewerkte mobiele Zorgbungalow is speciaal gebouwd als rolstoelvriendelijke mantelzorgwoning. Bouwjaar medio april 2019, maar 1 jaar bewoond geweest en verkeert werkelijk in nieuwstaat. Het geheel voldoet ruimschoots aan de normen van woningbouw en is gebouwd volgens het bouwbesluit. Het bestaat uit 2 geschakelde units inclusief een betonrand om de woning gelijkvloers te laten verzinken en een hijssysteem in het dak voor transport. 

Unit 1: woonkamer met keuken, afmeting 6.35 x 3.75 meter. De keuken van het merk Bruynzeel is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, hoekkast uittrekbaar voor pannen, apothekerskast, ladekasten en bovenkasten met afwerking tot plafond. Het woongedeelte is praktisch ingedeeld en heerlijk licht door de vele ramen en openslaande deuren.

Unit 2: entree, badkamer, slaapkamer. Afmeting 5,60 x 4,25 meter. Hoogte 2,950 mm. Bij de entree, in de hal fungeert de kast als technische ruimte voor de elektrische boiler en meterkast. De badkamer heeft een drempelloze vloer en is afgewerkt met Mosa vloertegels in een antislip uitvoering. De wanden zijn van vloer tot plafond voorzien van wandtegels. De scheidingswand aan de zijde van de douche is in hardglas uitgevoerd.De slaapkamer heeft naast genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed ook een op maat gemaakte kledingkast met, net als in het dressoir tegenover het bed, veel hang-leg mogelijkheden en lades. 

Bouwkundige informatie 
Kingspan TEK® is een hoogwaardig bouwsysteem dat bestaat uit geïsoleerde constructie panelen voor wanden en daken. De panelen worden gekoppeld met een uniek verbindingssysteem waardoor met een geringe dikte een hoge isolatiewaarde wordt behaald, dit leidt tot lagere energielasten voor de bewoner. De basis van de woning bestaat uit een geïsoleerde betonvloer en er is een geïntegreerd hijssysteem toegepast wat het mogelijk maakt de woning ook weer te verplaatsen. De EPDM dakbedekking is aangebracht over de isolatie, oersterk en zeer duurzaam. Voor de buitenafwerking is gekozen voor een kunststof gevelbekleding in een warme mahonie kleur. 

Deuren en kozijnen: antraciet kunststof kozijnen voorzien van isolatieglas HR++ en ventilatieroosters, binnenkant kleur gebroken wit. In de woonkamer/keuken openslaande tuindeuren. De binnendeurkozijnen zijn in staal en fabrieksmatig afgewerkt type schuifdeuren in de wand. De deur naar de slaapkamer is uitgevoerd met een raam, voorzien van gelaagd veiligheidsglas.

Verlichting: Philips Hue (binnen en buiten) te bedienen via schakelaars, afstandsbediening en app via mobiele telefoon of tablet met 8 soorten wit verlichting en te dimmen. Tevens is een sensor beschikbaar in hal die zorgt dat licht in hal automatisch aan gaat.

Schilder en stucwerk: de gestukadoorde wanden en plafonds zijn dekkend wit afgewerkt. De wanden in slaapkamer, hal, woonkamer/keuken zijn voorzien van wit glasweefselbehang met een patroon.
Verwarming: het geheel wordt comfortabel verwarmd met de Speedheat elektrische vloerverwarming, deze is bedienbaar via een programmeerbare thermostaat in badkamer, woonkamer/keuken en een thermostaat in de slaapkamer.

Vloerbedekking: alle vloeren met uitzondering van de badkamer voorzien van een pvc vloer, rolstoelbestendig en conform de antislip eisen (eternal wood 12832 – licht houten eiken planken).

Stoffering: behalve de gordijnen in de woonkamer, keuken en slaapkamer zijn de 3 hoge ramen aan voorzijde voorzien van Duette® Shades, model top down.

Schilderij Systeem: is in woonkamer op 2 muren en in slaapkamer aanwezig.

Cai-aansluiting: er is 1 aansluiting aanwezig in de woonkamer en 1 aansluiting in de slaapkamer.

Het chalet is per direct beschikbaar om te verplaatsen. Bijkomende kosten zijn voor het transport klaar maken , transport, het plaatsen en aansluiten op de nieuwe plaats.
Neem voor een bezichtiging of meer informatie contact op met de stacaravanmakelaar, dit kan via de mail: info@stacaravanmakelaar.nl of telefonisch: +31 653931840

Alle kenmerken

Merk-type:
Vlaander Groep
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
8.00 x 6.35
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Gasvoorziening:
Gasloos
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Nee
Regio:
de zorgwoningmakelaar
Park:
Mantelzorgwoning voor op eigen terrein
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Geschakeld chalet
Slaapkamers:
1