Mooi chalet te koop op Roompot camping de Boshoeve, Zeeland

Het chalet heeft een heerlijke tuin met overkapping waar je na een mooie zomerdag tot rust kan komen met het hele gezin. Met maar liefst 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet is dit een perfecte plek om weekenden en vakanties in door te brengen. Binnen zijn er genoeg zitplekken door de grote hoekbank. De u-vormige keuken heeft voldoende kastruimte en een vaatwasser. Parkeren kan op de kavel en naast het chalet staat een mooie berging, handig voor de fietsen en het tuingereedschap.

Een heel jaar rond recreëren in een geweldige omgeving, hier is het mogelijk. Stuur een mail of neem telefonisch contact op om een afspraak te maken.

Roompot camping de Boshoeve is een onderdeel van het Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het ligt in een een fantastische omgeving, de camping is op korte afstand van de duinen en het strand. Als jaarplaatshouder kun je gebruik maken van de Roompot faciliteiten. Hier valt genoeg te beleven voor jong en oud. Er is een binnen/buiten speeltuin, een binnenzwembad en verschillende activiteiten. Een heerlijk kopje koffie drinken of in de avond een wijntje drinken kan in het restaurant. Op het park is ook een campingwinkel en snackbar. 

Jaarhuur & info

Roompot camping de Boshoeve is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt €2.759,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting, vastrecht energie, waterverbruik en vuilafvoer. Naast eigen gebruik is verhuren van de stacaravan mogelijk, het bedrijf EEZZ verzorgt dit traject voor Roompot parken. Huisdieren zijn welkom.

Alle kenmerken

Merk-type:
Scala Europa Caravans
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Spiegelbeeld
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
240
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.759
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Schotel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Roompot camping de Boshoeve
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel