Nieuw chalet in Burgh-Haamstede, Zeeland

Dit complete Arcabo chalet heeft twee slaapkamers met verrassend veel kastruimte, een mooie badkamer en een luxe keuken compleet met combimagnetron en vaatwasser. Het chalet wordt verwarmd door centrale verwarming, wat een comfort. De gezellige woonkamer maakt het compleet, het interieur heeft mooie neutrale kleuren. Je hoeft hier alleen nog maar de meubelen te plaatsen en het naar je eigen smaak in te richten.

Het chalet is half verdiept geplaatst, dat staat mooi en aan één traptrede heb je genoeg. De verkoopprijs is een optelsom van het chalet, plaatsen, aansluiten, het afwerken van de onderzijde, mooie opstappen en een stelpost voor de tuin. Een tuinhuis is niet bij de prijs inbegrepen maar kun je naar eigen wens (laten) plaatsen. 

Dus ben je op zoek naar een nieuw chalet op een gezellig en rustig park, met het strand op korte afstand? Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar, we laten je deze leuke plek graag zien.

De foto's zijn gemaakt na het plaatsen van het chalet, er wordt momenteel nog had gewerkt aan de kavel!

Jaarhuur & info

Het park is geopend van 1 maart tot 1 november. De indicatie kavelhuur 2024 bedraagt € 4.598,--. Dit is inclusief het voorschot van de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra. Commerciële verhuur is 28 dagen toegestaan en honden zijn niet welkom op de camping.

't Torentje Recreatie

't Torentje ligt aan de voet van de Zeepeduinen en naast het bosgebied van het mooie Burgh-Haamstede. Je vindt hier geen disco, maar het is er heerlijk verblijven. Kinderen doen een rondje op de fiets en vermaken zich in het speeltuintje, een camping hoeft niet groot te zijn om veel vriendjes te hebben. Een winkel voor dagelijkse boodschappen vind je op zo'n 500 meter afstand van het park.

Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede grenst aan twee verrassende natuurgebieden: duinlandschap Zeepeduinen en Boswachterij Westerschouwen. Je kunt hier eindeloos wandelen en genieten van het mooie uitzicht. Je wandelt vanaf het bos zo het strand op. In de zomer kun je op het strand de drukte opzoeken maar ook de rust door de kilometers strand. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Kust M
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
47
Oppervlakte kavel ±:
158 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.598
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
't Torentje Recreatie
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel