Nieuw chalet in leuk laantje op Ardoercamping Ginsterveld, Zeeland

Nog voor de start van het seizoen is op dit leuke laantje van Ardoercamping Ginsterveld dit mooie crèmekleurige Arcabo chalet geplaatst! Deze gezellige familiecamping ligt midden in de natuur aan de rand van Burgh-Haamstede, dicht bij de vuurtoren en de mooie stranden en bossen. Met twee slaapkamers, een goed uitgeruste keuken, een ruime living en een moderne badkamer is dit chalet prima geschikt voor 4 personen. De kavel ligt centraal op het park en goed op de zon. Hier kun je heerlijk genieten van je eigen plekje in Zeeland!

Het chalet is half verdiept geplaatst, dat staat mooi en aan één traptrede heb je genoeg. De verkoopprijs is een optelsom van het chalet, plaatsen, aansluiten, het afwerken van de onderzijde, mooie opstappen, een stelpost voor de tuin en een houten tuinhuis.

Ginsterveld is gewoon de perfecte combinatie om je vrije tijd door te brengen. Wil je graag meer weten over het nog te plaatsen chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!

Vroongronden

Tussen Burgh-Haamstede en Renesse ligt het natuurgebied Vroongronden. Dit natuurgebied ligt achter camping Ginsterveld en je kunt door dit natuurgebied op de fiets naar Renesse. Het fietspad is een zand/schelpenpad en kronkelt langs 'hoge' droge kopjesduinen met duingraslandjes, natte lage slenken en kreken. Maar je vindt er ook poelen waar in het voorjaar kikkergekwaak klinkt. De damherten en reeën hebben het mooie natuurgebied ook ontdekt. Als je deze wilt spotten, dan kun je het beste in de schemering het natuurgebied in gaan.

Jaarhuur & info

Dit gedeelte van camping Ginsterveld is geopend van eind maart tot begin november. De jaarhuur 2024 van deze kavel bedraagt € 4.825,--, dat is inclusief de toeristenbelasting en een voorschot energie. Bijkomende kosten zijn een smartcard voor de televisie, internetabonnement en het verbruik van gas, water en elektra. Commerciële verhuur is 42 dagen per seizoen toegestaan, honden zijn niet welkom op de camping.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Kust M
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
R26
Oppervlakte kavel ±:
142 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.825
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Ginsterveld
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel