Nieuw chalet te koop aan de Zeeuwse kust, Zeeland, Westenschouwen

Na de succesvolle eerste fase wordt deze winter het project Irene Hoeve afgerond. Van zomer kamperen naar een heel jaar recreëren, een kleinschalig chaletpark met ruime kavels en prachtige chalets in het prachtige Zeeland. Deze grootse plannen maken de Irene Hoeve alleen maar mooier. Lopend naar het strand, met de fiets naar het dorp, vertier op het hele eiland, dit parkje kun je wel een superstek noemen.

Het chalet met de klinkende naam Irenehoeve is nu al te bewonderen op de showroom van Zeeuwse Chalets en wordt begin 2024 geplaatst op kavel 5. De buitenfoto's zijn van een eerder geplaatst chalet op dit park. 

Het comfortabele chalet heeft een unieke uitstraling en indeling, en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het interieur heeft neutrale kleuren en de mooie raamdecoratie maakt het helemaal af. De luxe bedden horen bij de inventaris maar hoe leuk is het om zelf op zoek te gaan naar meubelen en het chalet naar je eigen smaak in te richten.

De buitenbekleding van het chalet is van Waxedwood, wat bijzonder mooi oogt. Waxedwood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. Waxedwood is verduurzaamd hout met een waterafstotende werking. Door het hout te impregneren en waterwerend te maken ontstaat hout met verminderd krimp- en zwelgedrag.

Er is een mooi, passend plan gemaakt voor de tuin en in plaats van een apart tuinhuis heeft iedere gast de beschikking over een eigen berging in de grote schuur van de Irenehoeve en een eigen parkeerplaats op korte afstand van het chalet.

Genieten van je eigen stek maar ook van de omgeving…17 km strand, honderden hectares bos- en duingebied, beschermd natuurreservaat, de Oosterschelde of het pittoreske Burgh-Haamstede... je vindt het allemaal net buiten dit kleinschalige parkje. Zou dit dé plek zijn waar je met de hele familie herinneringen gaat maken? Maak dan een afspraak en we vertellen je graag alle details.

Jaarhuur & Info

De Irenehoeve is het hele jaar geopend, de jaarhuur 2024 bedraagt € 6.170,--. Dat is inclusief bergruimte in de grote schuur, indicatie toeristenbelasting, internet en kabeltelevisie, onderhoud hagen en afvalverwerking. Niet inbegrepen is het verbruik van water, elektriciteit en onderhoud installaties. Verhuur is niet toegestaan en de hond is welkom.

Alle kenmerken

Merk-type:
Chalet Irenehoeve
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.00 x 4.25 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
5
Oppervlakte kavel ±:
229 m²
Huurindicatie kavel:
€ 6.170
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Irene Hoeve
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel