Nieuw chalet te koop aan de Zeeuwse kust, Zeeland, Westenschouwen

Dit mooie project op de Irene Hoeve is succesvol afgerond! De chalets zijn verkocht en ondertussen geplaatst. De tuinen worden aangelegd, daarna kunnen de nieuwe eigenaren volop genieten van hun nieuwe vakantiestek!

Over de chalets:

De comfortabele chalets hebben een unieke uitstraling en indeling, en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het interieur heeft neutrale kleuren en de mooie raamdecoratie maakt het helemaal af. De luxe bedden horen bij de inventaris maar hoe leuk is het om zelf op zoek te gaan naar meubelen en het chalet naar je eigen smaak in te richten.

De buitenbekleding van de chalets zijn van Waxedwood, wat bijzonder mooi oogt. Waxedwood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. Waxedwood is verduurzaamd hout met een waterafstotende werking. Door het hout te impregneren en waterwerend te maken ontstaat hout met verminderd krimp- en zwelgedrag.

Er is een mooi, passend plan gemaakt voor de tuin en in plaats van een apart tuinhuis heeft iedere gast de beschikking over een eigen berging in de grote schuur van de Irenehoeve en een eigen parkeerplaats op korte afstand van het chalet.

Alle kenmerken

Merk-type:
Chalet Irenehoeve
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.00 x 4.25 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
4, 5 & 6
Oppervlakte kavel ±:
229 m²
Huurindicatie kavel:
€ 6.170
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Irene Hoeve
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel