Nieuw chalet te koop aan het Grevelingenmeer, Zeeland

Op camping Grevelingenpolder in het mooie stadje Brouwershaven komt kavel 4 vrij voor een mooie Arcabo Kust XL. Het chalet is nog in productie maar zou wel deze zomer geplaatst kunnen worden.
In het chalet een stoere keuken met gasfornuis, afzuigkap en inbouw koelkast. Verder heeft het twee slaapkamers met bedden en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de kamer kun je via de schuifpui naar de tuin.
Kortom: een prima indeling in mooie moderne kleuren.
Hoe leuk is het om je woonkamer met meubelen en smaak in te richten, de foto’s geven je misschien al wat inspiratie. In de tuin staat een ruime schuur, waar je handig de fietsen en het tuingereedschap in op kunt bergen. 
Wij hebben de eerste zet gedaan, kom maar eens langs om te kijken of je hier je eigen plekje van kunt maken. De combinatie met het Arcabo chalet, degelijk gebouwd en uitstekend geïsoleerd, is geweldig. Hier kom je zomer en winter graag naar toe. Laat je dagelijkse beslommeringen varen en kom naar Brouwershaven voor je 2e thuis, heerlijk relaxed op je eigen stekje achter de dijk. 
Wil je graag meer weten over dit prachtige chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!

Jaarhuur & info

Camping de Grevelingenpolder is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De huurprijs bedraagt € 3.100,- en dat is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra). De kavelgrootte is 145m2. Honden zijn niet toegestaan op het park.

Omgeving

Caravanpark Grevelingenpolder is de camping met het mooiste vergezicht van Schouwen-Duiveland. Loop de trap op en je staat aan de rand van het grootste zoutwatermeer van Europa, het Grevelingenmeer. Het historische en gezellige stadje Brouwershaven ligt op loopafstand van de camping, handig voor de boodschappen, een hapje eten of een stadswandeling en binnen 15 minuten sta je op het Noordzeestrand. Geen disco- of bingoavonden op de camping maar wel rust en ontspanning. Een mooi groen park waar je je meer dan thuis zult voelen!

Grevelingenpolder en Green Key, genieten van de natuur met oog voor de toekomst

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Aan dit keurmerk kun je zien dat er alles aan gedaan wordt om de druk op natuur en milieu te minimaliseren. “Grevelingenpolder” gaat daarmee net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Kijk hier voor meer informatie.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Kust XL
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
4
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.100
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Grevelingenpolder
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel