Nieuw chalet te koop aan het Grevelingenmeer, Zeeland

Op camping Grevelingenpolder in het mooie stadje Brouwershaven komt kavel 4 vrij voor een mooi Arcabo Kust XL. Het chalet wordt in het voorjaar van 2020 geplaatst. 
In het chalet een stoere keuken met gasfornuis, afzuigkap en inbouwkoelkast. Verder heeft het chalet twee slaapkamers met bedden en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de kamer kun je via de schuifpui naar de tuin.
Kortom: een prima indeling in mooie moderne kleuren. Hoe leuk is het om je woonkamer met meubelen en smaak in te richten, de foto’s geven je misschien al wat inspiratie.
In de tuin staat een ruime schuur, waar je handig de fietsen en het tuingereedschap in op kunt bergen. 

Wij hebben de eerste zet gedaan, kom maar eens langs om te kijken of je hier je eigen plekje van kunt maken. De combinatie met het Arcabo chalet, degelijk gebouwd en uitstekend geïsoleerd, is geweldig. Hier kom je zomer en winter graag naar toe. Laat je dagelijkse beslommeringen varen en kom naar Brouwershaven voor je 2e thuis, heerlijk relaxed op je eigen stekje achter de dijk. 
Wil je graag meer weten over dit prachtige chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail!

Jaarhuur & info

Camping Grevelingenpolder is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De kavelhuur bedraagt € 3.100,- dat is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. De jaarhuur voor 2020 is bij de prijs inbegrepen. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra). De kavelgrootte is 145 m2. Honden zijn niet toegestaan op het park.

Omgeving

Camping Grevelingenpolder is de camping met het mooiste vergezicht van Schouwen-Duiveland. Loop de trap op en je staat aan de rand van het grootste zoutwatermeer van Europa, het Grevelingenmeer. Het historische en gezellige stadje Brouwershaven ligt op loopafstand van de camping, handig voor de boodschappen, een hapje eten of een stadswandeling en binnen 15 minuten sta je op het Noordzeestrand. Geen disco- of bingoavonden op de camping maar wel rust en ontspanning. Een mooi groen park waar je je meer dan thuis zult voelen!

 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Kust XL
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
4
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Grevelingenpolder
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel