Vakantiepark Grevelingenpolder

Vakantiepark Grevelingenpolder is een prachtig gelegen parkje direct achter de dijk.
Op enkele kilometers van bos, duin en strand. Hier proef je nog de sfeer van de lommerrijke Zeeuwse kust. Geen blabla en blingbling maar Zeeland op zijn mooist.
Kom eens langs en laat de sfeer hier op je inwerken. Dit is een gewilde stek, als je toch besluit om een stacaravan in deze regio aan te schaffen moet je dit gezien hebben. 

Maar let op, hou je van drukte, vertier, bingo of andere animatie op je vakantieadres, dan kun je een reisje besparen. Dat vind je hier niet. Hier pak je de fiets om een ijsje te gaan eten in Brouw, hier ren je hijgend over de dijk om je conditie op peil te houden, hier “verdwaal” je heerlijk wandelend langs de haven met de eilandjes en zeiljachten op een steenworp afstand.
Hier kun je hier 365 dagen per jaar genieten...... in alle rust.

Grevelingenpolder en Green Key, genieten van de natuur met oog voor de toekomst

Wat vinden wij de ingrediënten van de perfecte vakantie? Een comfortabele accommodatie, zon en buiten zijn in een groene, gezonde en rustige omgeving. De natuur speelt een belangrijke rol bij een fijn vakantiegevoel. Vakantiepark Grevelingenpolder ligt midden in de natuur. Aan de noordzijde grenst ons park aan het grootste zoutwatermeer van Europa: de Grevelingen. Deze heeft een beschermde status als Natura 2000 gebied. Iets naar het westen ligt een strandje met officieel zwemwater. Dit houdt in dat er wordt gecontroleerd op waterkwaliteit en veiligheid voor de bezoekers.  Daarnaast ligt de haveningang. 
Jachthaven Brouwershaven heeft de Blauwe vlag (eco label). Aan de oostkant ligt een natuurgebied van Staatsbosbeheer. Vakantiepark Grevelingenpolder ligt op een unieke plek en daar gaan we graag bewust mee om. Daarom hebben wij een Green Key certificering in voorbereiding.

Betekent dit dat u moet inboeten op luxe? Of dat u tijdens uw vakantie continu rekening houden met natuur en milieu? Zeker niet. Voorwaarde van de Green Key is dat de kwaliteit en het comfort van de gast te allen tijde gewaarborgd blijft.

Wat doen wij hiervoor?
Wij streven naar een papierloze administratie, daarom ontvangen en versturen wij facturen en nieuwsbrieven het liefst digitaal. Maar ontvangen onze gasten informatie liever per post, dan houden wij daar rekening mee. Wij kopen milieubewust in, scheiden afval waar mogelijk en  in het groenbeheer gebruiken we waar mogelijk  biologische middelen. Wij hebben streekeigen beplanting en een deel van het terrein heeft alleen een natuurbestemming. Daarnaast bevorderen wij de biodiversiteit. De omgeving van Vakantiepark Grevelingenpolder houden wij schoon van zwerfafval. Wij werken zoveel mogelijk met lokale leveranciers en huren externe arbeidskrachten in via de sociale werkvoorziening. Op maatschappelijk vlak leveren wij een bijdrage aan de leefbaarheid in Brouwershaven.

Twan Hanse, Patrick Berrevoets, Paula Hanse en Debby Hanse