Nieuw chalet vlakbij het Grevelingenmeer, Zeeland

Dit complete Arcabo chalet op Vakantiepark Grevelingenpolder heeft twee slaapkamers met verrassend veel kastruimte, een mooie badkamer en een luxe keuken compleet met combimagnetron en vaatwasser. De gezellige woonkamer maakt het compleet, het interieur heeft mooie neutrale kleuren. De verkoopprijs is een optelsom van het chalet, plaatsen, aansluiten, het afwerken van de onderzijde, mooie opstappen en de tuinaanleg.

Vakantiepark Grevelingenpolder ligt naast het Grevelingenmeer, een paradijs voor zeilliefhebbers en een oase van rust en schoonheid. Daarnaast is het ook leuk om Schouwen-Duiveland te ontdekken, verdwaal bijvoorbeeld door de historische straatjes. Ontdek de Nicolaaskerk en bewonder andere historische monumenten. Brouwershaven telt er maar liefst 59. 

We laten deze leuke plek graag aan je zien! Bel of mail gerust voor een afspraak.

Sinds 2018 is Vakantiepark Grevelingenpolder GreenKey Gold gecertificeerd. GreenKey is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Met dit keurmerk laat het park zien dat ze serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen zorg voor milieu en de natuur in onze omgeving. De nieuw te plaatsen berging met een “groen” dak  is de laatste ontwikkeling op dit gebied en helemaal van deze tijd. De aanschaf en onderhoud is verwerkt in de jaarhuur. De berging heeft elektra en waterafvoer.

Jaarhuur & info

Vakantiepark Grevelingenpolder is een gezellige familiecamping op een van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland, dichtbij het mooie Stadje Brouwershaven en het Grevelingenmeer maar ook op korte afstand van leuke badplaatsen als Scharendijke, Renesse en Burgh-Haamstede. Het park is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De jaarhuur voor 2024 bedraagt €4.899,--. Dat is inclusief de toeristenbelasting, het gebruik van de berging, kabeltelevisie en internet. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra). Commerciële verhuur en honden zijn niet toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Kust M
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
47
Oppervlakte kavel ±:
135 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.899
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark Grevelingenpolder
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel