Nieuw geplaatst chalet te koop aan de Zeeuwse kust, Zeeland

In de zomer lekker afkoelen of in het najaar flink uitwaaien langs het water, en dat op loopafstand van je nieuwe chalet. Dit kan op vakantiepark Grevelingenpolder, het hele jaar rond genieten!

Er is een nieuw Arcabo chalet geplaatst op kavel 26. Dit complete chalet met moderne uitstraling heeft twee slaapkamers, een mooie badkamer en een luxe keuken compleet met combimagnetron en vaatwasser. Het chalet wordt verwarmd door centrale verwarming, wat een comfort.

De gezellige woonkamer maakt het compleet, het interieur heeft mooie neutrale kleuren. Je hoeft hier alleen nog maar op zoek te gaan naar meubelen en het naar je eigen smaak in te richten. De verkoopprijs is een optelsom van het chalet, plaatsen, aansluiten, gaskeuring, onderzijde afwerking, twee opstappen en de tuinaanleg.

Sinds 2018 is Vakantiepark Grevelingenpolder GreenKey Gold gecertificeerd. GreenKey is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Met dit keurmerk laat het park zien dat ze serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en zorg voor milieu en de natuur in onze omgeving. De nieuw geplaatste berging met een ‘groen’ dak  is de laatste ontwikkeling op dit gebied en helemaal van deze tijd. De aanschaf en het onderhoud is verwerkt in de jaarhuur.

Jaarhuur & info

Vakantiepark Grevelingenpolder is een gezellige familiecamping op een van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland, dichtbij het mooie Stadje Brouwershaven en het Grevelingenmeer maar ook op korte afstand van leuke badplaatsen als Scharendijke, Renesse en Burgh-Haamstede. Het park is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De jaarhuur voor 2024 bedraagt € 4.899,--. Dat is inclusief de toeristenbelasting, het gebruik van de berging, kabeltelevisie en internet. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas en elektra). Commerciële verhuur en honden zijn niet toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Kust XL deluxe
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
26
Oppervlakte kavel ±:
154 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.899
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark Grevelingenpolder
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel